Родич Пугачової Пресняков публічно оголосив про допомогу «хлопцям на передовій»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Володимир Пресняков поповнив ганебний список артистів-рашистів

Російський співак Володимир Пресняков перед початком свого концерту в одному з розважальних комплексів Москви оголосив, що весь гонорар від виступу перерахує на потреби «хлопців із передовою».

Пресняков вийшов на сцену з музикантами та звернувся до глядачів: «Привіт, хлопці! Нарешті ми зустрілися. Дякую кожному з вас, що знайшли час і прийшли. Ви знаєте, що ми скасовували концерт через пандемію. Тепер усе склалося, дякувати Богу! Я вітаю кожного з вас. Хочу сказати, що весь гонорар сьогоднішнього концерту ми віддамо хлопцям, які перебувають на передовій – і це завдяки вам».

Російська преса радісно повідомляє, що Пресняков приєднався до «знаменитостей, які допомагають учасникам СВО та мешканцям Донбасу. Серед зіркових героїв, які допомагають людям під час СВО: Юлія Барановська, Дмитро Харатьян, Григорій Лепс, Анастасія Макєєва, Надія Бабкіна, Володимир Машков, Денис Майданов, Борис Корчевніков, Лариса Доліна, Олег та Родіон Газманови, хор Михайла Турецького, Антон Шагін, Ольга Кормухіна, Микола Басков, Олександр Іванов із гуртом «Рондо», Володимир Стеклов, Валерій Кіпелов та сотні інших знаменитих артистів».

Нагадаємо, що Пресняков – колишній зять Алли Пугачової, в його син Нікіта тікав від примусової мобілізації за кордон пішки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: