Колишній актор «Дизель шоу» Олег Іваниця: Не шкодую, що пішов у ЗСУ

Олег Іваниця (справа) каже, що розумів ще задовго до нападу Росії, що війна з сусідньою країною неминуча
фото з відкритих джерел

Артист Олег Іваниця 23 лютого відновив війський квиток, а 24 – пішов у військомат

Відомий артист та колишній актор студії «Дизель шоу» Олег Іваниця розповів в інтерв'ю інтернет-виданню «Гордон», як прийняв рішення вступити в лави ЗСУ та зізнався чи не жалкує про свій вчинок.

Актор Іваниця каже, що розумів ще задовго до нападу Росії, що війна з сусідньою країною неминуча. «Напередодні вторгнення я був у Києві, жив собі, працював. На той час я вже намагався поновити свій військовий квиток. Розумів, що, на жаль, орки, найімовірніше, підуть. Це відчуття з'явилося ще тоді, коли Путін написав статтю про один народ. Я зрозумів, що буде війна, – каже артист. – На початку року я заходився відновлювати військовий квиток і встиг його зробити якраз 23 лютого. 24 лютого я пішов у військкомат.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олег Іваниця (@o_ivanytsia)

Олег Іваниця зізнався, що не шкодує про своє рішення: «Я згадую, що востаннє у своєму житті бився в інституті. Я не відчуваю насолоди від будь-якої агресії. Але часом, коли на тебе сунеться агресія, у тебе немає вибору і ти мусиш – береш зброю і робиш, що треба».

«Ми стояли на такому роздоріжжі в перший тиждень вторгнення – нас могли або захопити, до того ж майже всю Україну, або ми встояли б. Якби нас захопили, на захоплених територіях почалася б така партизанська війна, що орки почали б жорстко мстити мирному населенню. На жаль, це були б Ірпінь, Буча, але помножені на всю територію України, і плюс ми б стали частиною цього оркостану, на який Захід наклав би санкції. Ми б разом із росіянами котилися вниз. Нам абсолютно немає про що шкодувати, у нас усе склалося, напевно, найкраще, як тільки могло скластися. Ми мусимо щодня радіти. Тому я не шкодую, що пішов у ЗСУ», – каже Іваниця.

«До війни були популярні такі розмови, особливо в російськомовному середовищi: «Если российская армия пройдет, три дня – и нет Украины». Я завжди боровся з таким поглядом і тішуся, що не помилився. Ми красунчики, завдяки цьому ми перемагаємо. Нехай поки що не все відстояли, але рухаємося до цього. Мене вразили наші люди. Коли в перші дні були забиті виїзди з Києва, люди їхали, машин багато, але жодного випадку тисняви чи щоб люди по головах інших ішли, такого не було. Усі допомагали одне одному. Це чудово. Цим можна пишатися», – додав актор.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: