Відомого російського актора притягли до суду за правду про війну в Україні

Протокол у справі про дискредитацію збройних сил Росії на Смольянінова було складено 17 жовтня
фото з відкритих джерел

Артура Смольянінова оштрафували на 30 тис. рублів за статтею про дискредитацію російської армії

Російський суд оштрафував актора Артура Смольянінова на 30 тис. рублів за статтею про дискредитацію російської армії. Смольянінов неодноразово виступав проти війни Росії в Україні. Цієї осені він виїхав з Росії.

Протокол у справі про дискредитацію збройних сил Росії на Смольянінова було складено 17 жовтня. Відомий російський актор, який відкрито заявив про свою антивоєнну позицію, після чого його виключили з кількох російських проектів, на той час вже виїхав із Росії. За словами зірки, із зарубіжних країн раптом посипалися пропозиції.

«Так усе помалу й сталося. З усіх пропозицій, які мені прийшли про роботу за кордоном, я вибрав для себе найцікавішу пропозицію поїхати попрацювати в Америку на півтора місяці, – розповів він у інтерв'ю. – Уявляю, звісно, ​​як це звучити, особливо зараз. Але мені байдуже, хто і як на це реагуватиме».

Раніше «Главком» писав, що Артур Смольянінов, який все своє дитинство проводив канікули в Україні у бабусь-дідусів, війну РФ проти України переживає дуже болісно. В інтерв'ю програмі «Скажи Гордєєвій» Смольянінов поділився, що насправді багато росіян переживають через війну в Україні. Проте бояться виходити на вулиці та мають на це причини: «Ми у заручниках. Коли ти в заручниках, у тебе є два варіанти: або бігти, якщо ти можеш, або залишатися і любити, такий який є. І пісні співати хвалебні. І що більше ненавидиш, то голосніше пісні. Тим більше ці вислови публічні любові та відданості».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: