Макс Барських анонсував концерт у столичному «Палаці спорту»

фото: max_barskih/Instagram

Кошти з концерту будуть спрямовані на цільові потреби українських захисників

Український співак Макс Барських проведе 17 травня благодійний концерт «Зорепад. На біс» у столичному «Палаці спорту».

«Все можливо, навіть в такі моменти, коли, здається, що все втрачено. Зовсім нещодавно я думав, що назавжди попрощався зі сценою, але в долі на кожного з нас є свій план. Я щасливий, що в мене є можливість об’єднувати людей, надихати та бути корисним суспільству. Тому, чекаю кожного 17 травня на тому ж місці! До зустрічі в Палаці спорту», – коментує концерт Барських.

Макс Барських анонсував концерт у столичному «Палаці спорту» фото 1

Виступ співака матиме благодійний характер – кошти з прибутку будуть перераховані на цільові потреби українських захисників.

У грудні Барських презентував повністю україномовне шоу «Зорепад» у Палаці спорту, до якого увійшли не лише нові пісні, а й найкращі хіти та треки-бестселери за 15-річну карʼєру співака. Шоу стало другим великим виступом артиста у столиці від початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, співак Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортнік) почав записувати англомовні треки під псевдонімом Mick Sunday. Про старт нового етапу музичної кар'єри артист написав на своїй сторінці в соцмережі.

До слова, Макс Барських презентував англомовну роботу Rich, зняту в гумористично-гротескному стилі.

Вона присвячена актуальності питання людяності, життєвих цінностей та регресу особистості. Новий трек став третім релізом у співпраці з міжнародним лейблом Warner Music Poland й знаменує повернення співака до роботи над англомовним альбомом.

Читайте також: Українізація шоу-бізнесу. Макс Барських показав, що уміє солов’їною (фото, відео, аудіо)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: