Блогерка показала, як прихильниця «руського мира» бажає українцям ще більше обстрілів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Українці не стримують почуттів у відповідь

Відома блогерка Раміна Есхакзай на своїй сторінці в соцмережі опублікувала відео інциденту, який стався між українскими патріотами та прихильницей «руського мира» в іспанському містечку Кальпе.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ramina Eshakzai (@raminalalala)

В ролику росіянка задирається до українців, які вийшли на акцію підтримки своєї країни, яка страждає від агресії російських окупантів. Коли хтось з мітингувальників намагається пояснити прихильниці Путіна, що обстрілюють мирних українців, та вигукує: «Мало вам!»

Підписники Раміни не стримують почуттів: «Хворі люди. Хвора нація, видно навіть по божевільних очах. Бездушні психопати в рашці», «Стандартно: любовна любов до расєі сидячи жопою в Європі», «Ну типічна самка «русского мира». Напевно такі створіння заслуговують такого «керівника», бо психічно хворих зрозуміє тільки психічно хворий. Вони одне одного знайшли: яка влада – такий і народ», «Як же соромно за них, тупіших людей не знайдеш», «Після слів «мало» я б не стрималась», «Мало вам… Ми всі почули та зрозуміли. Що там щодо депортації на улюблену батьківщину?», «Тепер нам потрібно дочекатися, як її депортують, і чи зможе вона себе так зухвало вести, як зараз. Будемо чекати», «Ніякого каяття, тільки матюки і зверхність, адекватна людина попросила би вибачення, але це ж не люди», «Мене радує дуже витримка наших людей. Добре, що не уподобились їй, та не натовкли пику. Важливо зберігати лице. Якось у Брюсселі був протест, повз нас пройшло якесь неподобство чоловічої статі і почало кричати, що ми нацисти. Ніхто навіть не повернувся в його бік і лиш голосніше гімн почали співати».

«В Турції нещодавно стався також конфлікти і там хотіли позвати пуйла туди, бо ж рашки там багато і там треба тепер рф, знайшли всіх хто сказав, лайкнув пост і депортували з країни у 24 години ! Нема чого качати свої права сидячи в чужій країні, робіть це у рашці», - додав хтось з підписників.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: