Ірина Білик захопила мережу стильним образом у вишиванці (фото)

фото Ірини Білик/Facebook

Ірина Білик: «Вишиванка - це не просто одяг, це символ нашої історії, сили та краси»

У День вишиванки Народна артистка України Ірина Білик порадувала своїх підписників новим фото. Зірка виклала світлину, на якій продемонструвала стильний образ у вишиванці.

Для святкового дня зірка обрала вишиванку від дизайнерки Юлії Магдич. На Ірині Білик ми бачимо білу сорочку, довгі рукава якої густо розшиті чорними нитками.  

До вишиванки зірка обрала чорний низ і доповнила свій образ великими чорними окулярами. 

Поціновувачі таланту Білик відмічають, що вона й у вишиванці має стильний і епатажний вигляд. «Витвір мистецтва», «Яка краса. Дуже гарно», «Яка у вас гарна-гарна вишиванка», «Шикардос,як завжди», – лишають схвальні відгуки фани під фото Білик. 

Ірина Білик продемонструвала стильний лук з вишиванкою
Ірина Білик продемонструвала стильний лук з вишиванкою
фото Ірини Білик/Facebook

«Це не просто одяг, а символ нашої історії, сили та краси. Нехай ваші вишиванки принесуть вам радість і гордість за нашу неповторну культуру. Вітаю всіх із цим святом! Одягайте вишиванки та діліться своїми фото», – додала співачка у підписі до фото. 

Нагадаємо, сьогодні, 16 травня, українці відзначають День вишиванки. Для українців вишиванка – справжня національна святиня, що символізує красу, силу, щасливу долю та родинну пам’ять. Сьогодні з ранку українці викладають свої фото у святковому вбраніі і вітають одне одного зі святом. Долучаються до цієї красивої традиції також народні депутати України та політики. «Главком» зібрав фотографії політиків, які приміряли на себе сьогодні традиційне українське вбрання. 

До слова, президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою Зеленською у стильних вишиванках привітали українців зі святом, з Днем вишиванки. Президент України наголосив, що  візерунок вишиванки такий неповторний, бо вишивається нашими власними справами на полотні, витканому нашими цінностями. 

Голова політичної партії «ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко до Дня вишиванки опублікувала власне фото у святковій вишитій сукні і вразила мережу своїм розкішним виглядом та новою зачіскою. 

Читайте також: День вишиванки 2024: історія, традиції та цікаві факти про свято

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: