Сестра Маші Єфросиніної з Росії заговорила про мир

Маша Єфросиніна не поділяє думок сестри
фото з відкритих джерел

Після повномасштабного вторгнення Ющенко обрала поведінку мовчанки

Ліза Ющенко, яка є колишньою невісткою експрезидента Віктора Ющенка та молодшою сестрою Маші Єфросиніної, відсвяткувала 37-й день народження. З нагоди свята вона поділилася чорно-білим фото та своїми думками про війну.

«У свій день народження, ось уже другий рік поспіль, прошу тільки одного – щоб закінчилося пекло і настав мир», – написала жінка в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Лиза Ющенко (@liza_u)

У період повномасштабного вторгнення Ющенко обрала поведінку мовчанки.  24 лютого 2022 року вона оприлюднила синьо-жовту картинку з написом Stop war in Ukraine. Згодом усі заклики зупинити російську агресію в Україні з її боку закінчилися.

Сестра Маші Єфросиніної з Росії заговорила про мир фото 1

Виїжджати з Росії жінка теж не поспішає. Спочатку ЗМІ повідомляли, що вона нібито покинула Москву через початок російсько-української війни.

Згодом ці чутки розвіяли, бо у своєму блозі сестра Єфросиніної виклала кілька світлин, зроблених в одному із московських салонів краси. З Росії Ліза виїжджає лише, коли подорожує до інших країн. Певний час вона провела у Монако, про що свідчать численні геовідмітки на світлинах у соцмережах.

Сестра Маші Єфросиніної з Росії заговорила про мир фото 2

Також раніше Ющенко засвітилася на знімках московського фотографа, який колись вже влаштовував для неї зйомку. 

Нагадаємо, що 2022 року блогерка разом з іншою українкою, дизайнеркою Ксенією Королевич запустила бренд одягу. Однак своєї участі у цьому проєкті вона не афішує.

Додамо, що Ліза Ющенко є колишньою дружиною сина експрезидента України Віктора Ющенка Андрія. Пара була у шлюбі з 2009 по 2012 роки. У них народилася донька Варвара.

Раніше «Главком» писав, що телеведуча Маша Єфросиніна під час війни отримує від свого чоловіка, фінансиста Тимура Хромаєва незвичайні «подарунки».

Додамо, що українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна на своїй сторінці в Інстаграм показала, як відсвяткувала день народження. 

Нагадаємо, що телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна стала героєм ютуб-програми «Розмова», де розповіла, як поставилася до рішення чоловіка вступити до ЗСУ.

Читайте також: Єфросиніна зробила гнівну заяву з приводу свого арешту в Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: