Єфросиніна зробила гнівну заяву з приводу свого арешту в Росії: Здригнулася ж#па Кіркорова

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Маша Єфросиніна пояснила, навіщо її заочно арештували у Москві

Телеведуча Маша Єфросиніна, яку заочно заарештували в Росії, на своїй сторінці в Інстаграм виклала допис, в якому обурилася тим, як деякі українці відреагували на цю новину.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Нагадаємо, Московський суд заочно заарештував українську телеведучу Машу Єфросиніну, яка з початку повномасштабного російського вторгнення відкрито засуджує злочинний режим Кремля і показує всі звірства, які окупанти влаштовують на нашій землі.

«Вчора натрапила на комент: «Та що там Єфросиніна робить окрім того, що пи#дить?» І якщо наша фейсбук спільнота невпинно мене сношає (там, насправді взагалі не важливо, скільки і що ти робиш), то в мордорі так звані «органи» розгледіли в моїх вербальних актах загрозу їх «великій імперії» та злочин, який тягне на уголовну справу та, увага, «заочний» арешт!» – написала Маша Єфросиніна.

В своєму дописі Єфросиніна згадала путініста Кіркорова: «Молю, «заочно арестовали»! Это чтобы что? Чтобы содрогнулась новая ж#па киркорова, чтоб не повадно было местной шобле даже думать рты открывать? Але мене, звісно, це не може не радувати! Продовжуємо в тому ж дусі – говоримо правду, не замовчуємо знищення українського народу кривавим режимом плєшкі з бункеру! І не припиняємо мантру #йбнрснздхннх Слава Україні Героям Слава».

Читайте також: Мільярдер, який розлучається з Камалією, засвітився на її концерті з розкішним подарунком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: