Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік написав заповіт: Вибрав не мене та дітей

Єфросиніна: Я працюю з психологом кілька разів на тиждень
фото з відкритих джерел

Тимур Хромаєв защищає Україну зі зброєю в руках

Телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна стала героем ютуб-програми «Розмова», де розповіла, як поставилася до рішення чоловіка вступити до ЗСУ.

«Я працюю з психологом кілька разів на тиждень, бо я звинувачувала свого чоловіка у тому, що він іде на фронт. Моя психіка захищалася. Він написав заповіт, а це означає, що десь усередині він попрощався зі мною, що він вибрав війну, а не мене та наших дітей. І я працюю над тим, щоб залишатися при здоровому глузді, коли мій чоловік повернеться і коли він сильно зміниться. Він уже змінюється», – зі сльозами на очах зізналася вона.

Про те, що чоловік вирішив захищати Україну від російських окупантів зі зброєю в руках, Єфросиніна дізналася від їхньої спільної подруги, яка прихистила їх з дітьми у Мюнхені.

«Він не радився зі мною. Він нас випер з України, поставивши ультиматум. Я дітям не дозволяла розпаковувати речі, думала, все це буде не довго. Знайома Тимура, яка прихистила нас, сказала: «Головне, щоб Тимур вижив». І я запитала: «У якому сенсі? Що ти маєш на увазі?». Вона зблідла і сказала йому подзвонити», – згадала Єфросиніна.

Раніше телеведуча показала в соцмережі, як збирає чоловіка на фронт. Єфросиніна зізналась, що раніше їй не вистачало моральних сил показувати такий контент. Однак тепер вирішила поділитися переживаннями, адже знає, що вона не одна українка, яка чекає на чоловіка з війни: «У мене всі ці місяці просто фізично та психологічно не вистачало сил показувати вам цю нову данність нашого життя з Тимуром. Але я знаю, скільки жінок сьогодні переживає саме те, що і я черговий раз цього ранку, проводжаючи його. Тому хочу всім сказати, що мені теж страшно».

«Але я нічого не можу вдіяти – це рішення мого чоловіка, ваших чоловіків. І під завалами страхів у нас з вами там всередині точно причаїлася гордість», – додала телеведуча.

Також «Главком» писав, що Єфросиніна вперше відповіла на найнезручніше запитання: чи спілкується з рідною сестрою Лізою, яка живе в Москві та мовчить про війну в Україні.

Читайте також: Козловський розповів, як йому телефонували п'яні родичі з РФ: Просто в ступорі слухав

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: