Ручна вишивка та сталевий рукав. Дизайнер Фролов розповів про особливості костюмів для Tvorchi

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Образи для музикантів розробляв дизайнер Іван Фролов, із яким вони давно співпрацюють

Наші представники на Євробаченні, дует Tvorchi, завтра боротимуться за перемогу в фіналі конкурсу. Дизайнер Іван Фролов, який розробив костюми для українських конкурсантів, розповів, як працював над образами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от FROLOV (@frolovheart)

«Образи, які ми створили для виступу артистів та танцівників Tvorchi – це продовження історії, яку ми представили на сцені Національного відбору у грудні, де центральним символом є сталеве українське серце. Концепція сталевого характеру та сили українців, перш за все, втілена у вишитому вручну сталевому рукаві Джеффрі. Всі інші образи також втілюють в собі символи українського традиційного костюму: вишивка, яка використовувалася в одязі козацької старшини, натхненням для штанів танцюристів стали шаровари, а загальні силуети образів відсилають до стилістики одягу княжої доби», – йдеться в дописі дизайнера в соцмережі.

 

«Таким чином, у образах ми реконструювали силу і міць нашої країни та наших воїнів, завдяки яким ми можемо жити, працювати й представляти Україну на міжнародній платформі Євробачення», – додав дизайнер Іван Фролов.

Раніше «Главком» писав, що, коли Tvorchi вперше показали костюми для Євробачення на одній з репетицій, фанів обурила відсутність однієї деталі.

Читайте також: Дизайнерка, яка одягає Зеленську, розповіла, як та обирає вбрання: В неї інше життя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: