Євробачення-2023. Ведучі з'явилися у синьо-жовтому образі

Скріншот відео
Фото: соцмережі

Тріо ведучих церемонії показалися на генеральній репетиції другого півфіналу конкурсу

Вже сьогодні ввечері, 11 травня, у Ліверпулі відбудеться другий півфінал пісенного конкурсу Євробачення. Тріо ведучих церемонії – Юлія Саніна, Ханна Веддінгем та Аліша Діксон – показалися на генеральній репетиції другого півфіналу конкурсу.

Юлія та Ханна так поєднали своє вбрання, що утворився синьо-жовтий образ. Саніна, як і в першому півфіналі, з'явиться на сцені у шкіряному вбранні. На цей раз в футуристичному комбінезоні. Її колега Ханна Веддінгем вибрала для другого півфіналу яскраву жовту сукню. Третя ведуча Аліша Діксон постане на сцені в чорній сукні з величезним бантом.

Нагадаємо, першому півфіналі лідерка The Hardkiss постала у неймовірному вбранні: чорному шкіряному комплекті. Родзинкою вбрання став поділ сукні, на якому зображений палаючий вогонь. Образ доповнювали оригінальні рукавички. Образ на відкриття «Євробачення-2023» у Ліверпулі для артистки розробив український бренд GUDU.

У другому півфіналі боротимуться за право потрапити у фінал 16 конкурсантів. Ознайомитися з порядком виступів та послухати всі конкурсні пісні можна тут.

Читайте також: Тіна Кароль заявила, що виникли проблеми з її виступом на Євробаченні: Доля кидає виклик

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: