Російський продюсер розповів, де зараз живе Софія Ротару

фото з відкритих джерел

Нерухомість Ротару в Москві наразі закрита, а в цей час вона придбала не одну квартиру в Італії

Російський продюсер Ілля Сагліані заявив, що від початку повномасштабного вторгнення українська співачка Софія Ротару живе в Європі разом зі своїм сином. За його словами, артистка придбала нерухомість в Італії. Про це пишуть росЗМІ.

Ілля Сагліані також додав, що нерухомість Ротару в Москві наразі закрита, а в цей час вона придбала не одну квартиру в Італії.

«Нам розповіли, що наразі у Ротару є кілька об'єктів нерухомості за кордоном. А щодо квартири в Москві, то вона стоїть закрита. Навряд чи хтось із колег артистки в Москві з патріотичною позицією буде зв'язуватися і допомагати їй з продажем житла. Продати його буде проблематично», – зазначив продюсер у своєму коментарі для російських ЗМІ.

Крім того, згідно із повідомленням пропагандистського видання Kp.ru, Софія Ротару володіє квартирою у Москві, площа якої становить 120 квадратних метрів. За ринковою вартістю, такі апартаменти оцінюються в середньому у 60 мільйонів рублів.

Чи планує Ротару продавати свою московську нерухомість наразі невідомо. 

Раніше повідомлялося, що Ротару, яка рідко з'являється у своїх соціальних мережах, привітала українців з Днем прапора України.

«Главком» писав, що Софія Ротару нібито вже продала апартаменти у Криму. А тепер планує продати другу квартиру на півострові. Співачка також вирішила розлучитися з готелем «Вілла Софія» у центрі Ялти. Цей об'єкт вона переписала на сина Руслана Євдокименка. У Ялті у співачки залишилася ще дача. Також російська преса стверджує, що у виконавиці є квартира у Москві.

Нагадаємо, на початку березня на кордоні з Молдовою, біля міста Могилів-Подільський затримали вісім українців призовного віку. Чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні у супроводі поводиря. Серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименко – син і онук співачки Софії Ротару. Після інциденту ні про сина, ні про онука Ротару не було нічого чутно. Згодом Анатолій виклав кілька знімків у соцмережі, з яких можна було зробити висновок, що йому таки вдалося якимось чином втекти за кордон. «Главком» писав, що ймовірно 28-річний Анатолій Євдокименко виїхав з України до Франції.

До слова, латвійська співачка Лайма Вайкуле раніше повідомляла, що Софія Ротару перебуває за кордоном у «безпечному місці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: