Українські співаки виступили на фестивалі Вайкуле в Юрмалі

Фестиваль Laima Rendezvous
Фото з відкритих джерел

В Юрмалі відбувся благодійний захід Laima Rendezvous, де виступили українські та європейські зірки

Цьогорічний фестиваль латвійської естрадної співачки Лайми Вайкуле проходить із благодійною метою, а саме на підтримку України через війну.

Серед запрошених гостей глядачі не побачили пропутінських зірок. А хедлайнерами фестивалю стали українські та європейські зірки, що підтримують нашу країну. Під час виступів артистів глядачі могли жертвувати кошти на підтримку України.

Серед представників українського шоубізнесу до заходу доєдналися Макс Барських, Оля Полякова, Вєрка Сердючка, ALEKSEEV, Анна Буткевич та Freedom Ballet. Їх виступ в рамках фестивалю відбувся 28 липня.

Макс Барських вийшов на сцену під гаслом «Доброго вечора, ми з України!», а шоубалет артиста виступав з синьо-жовтим прапором. Всі свої хіти співак виконував виключно українською.

Українські співаки виступили на фестивалі Вайкуле в Юрмалі  фото 1

Оля Полякова зі сцени також співала про війну. А сильним виконанням пісні «Коли закінчиться війна» розчулила концертний зал.

Українські співаки виступили на фестивалі Вайкуле в Юрмалі  фото 2

Співак ALEKSEEV теж не став робити виключення для латвійських слухачів й виступав з україномовними піснями. А під час виступу артиста на екрані позаду були показані українські міста. 

Українські співаки виступили на фестивалі Вайкуле в Юрмалі  фото 3

Крім того, до фестивалю доєднався і давній друг Вайкуле, Андрій Данилко. В концертному образі Вєрки Сердючки разом з «мамою» та шоубалетом у вишиванках і з українськими прапорами вони зарядили аудиторію своїми хітами.

Українські співаки виступили на фестивалі Вайкуле в Юрмалі  фото 4

Наприкінці концерту Вайкуле разом з усіма українськими артистами вийшла на сцену виконати хіт «Рандеву», під час чого на сцені були підняті українські прапори.

Як відомо, на сцені мали також з'явитися Надя Дорофєєва та гурт KAZKA, проте схоже, що плани змінилися. Втім, не виключено, що їхні виступи могли перенести на інші дні.

Так, наприклад, співачка Віра Брежнєва заспіває в Юрмалі 30 липня, на фінальному концерті.

Нагадаємо, що Лайма Вайкуле заявила про намір влаштувати концерт для збору коштів Україні. Фестиваль «Лайма Рандеву» було створено у 2014 році, після того, як перестала існувати Нова хвиля. Протягом останніх трьох років захід переносили та скасовували, але 2023-го він відбудеться, оскільки більшість квитків вже розкуплено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: