Сергій Бабкін приїхав у США з благодійним туром і нарвався на хвилю критики в мережі

Сергій Бабкін
фото з відкритих джерел

Користувачі соцмереж припустили, що музикант не планує повертатися до України

Музикант Сергій Бабкін спільно зі своєю групою 5'nizza вирушив у благодійний тур по Сполучених Штатах та Канаді. 

За словами співака, під час своїх виступів разом з колегами вони планують зібрати кошти на потреби української армії. Вранці перед концертом в Маямі Бабкін опублікував свіжий знімок у своєму Instagram і запросив своїх прихильників на цю подію.

«Маямі. Ми вже тут. Побачимось на нашому благодійному концерті! Чекаємо! До зустрічі! Раджу не пропустити, бо це особлива подія», - поділився музикант.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Serhii Babkin.5’nizza.Musician. (@babkin_official)

Але під постом з'явилися кілька негативних відгуків від деяких користувачів мережі, які розкритикували артиста через те, що він виїхав за кордон. Коментатори висловили своє розчарування в тому, що музиканти можуть від'їжджати за межі України, і припустили, що можливо Бабкін не планує повертатися назад.

«Не здивуюсь, якщо він, як Яма, залишиться в Маямі!», «А кому ця допомога? Вам? Просування на просторах Америки?»,«А що так можна? Провів концерт і не буде повістки?», «За кордоном не чутно, як Харків бомблять?», – пишуть користувачі соцмережі.

Раніше повідомлялося, що співак Сергій Бабкін випустив нову пісню. Музикант творчо підійшов до виконання віршу Тараса Шевченка «Заповіт». Він поєднав слова Кобзаря з музикою реггі, навіть використавши приспів з пісні Боба Марлі (легенди стилю реггі) No woman, no cry. Вийшло дуже незвично.

До слова, напередодні Дня Незалежності, співачка Оля Полякова випустила новий відеокліп, який символізує вдячність всім, хто протягом тривалої війни щодня своєю працею та мужністю наближує перемогу України.

Читайте також: «Не про таке життя я мріяв»: Козловський розповів за чим сумує на фронті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: