Найбагатша співачка світу, яка народила дитину менше року тому, знову вагітна

фото з відкритих джерел

Ріанна оголосила про вагітність несподіваним чином

У США пройшла фінальна гра за звання чемпіона Національної футбольної ліги – Супербоул. Музичне шоу у перерві – окрема програма, і зазвичай на неї чекають не менше самого матчу. Цього разу сольно виступала Ріанна після п’яти років перерви на сцені.

За кілька днів до концерту співачка оголосила, що її шоу триватиме 13 хвилин. Під час виступу фанати роздивилися вагітний живіт виконавиці. Після концерту представник артистки підтвердив виданню The Hollywood Reporter, що вона чекає на другу дитину.

Вперше мамою артистка стала менше року тому. Первістка Ріанна народила 13 травня 2022 року. У співачки з'явився на світ хлопчик, ім'я якого вона до цього часу не розголошує.

Співачка вперше публічно показала сина від бойфренда A$AP Rocky в кінці грудня. Вона опублікувала в TikTok відео з малюком, і її шанувальники відразу почали сперечатися, на кого хлопчик схожий більше – на маму чи тата. Незабаром після цього в мережі з'явилися знімки папараці, які впіймали Ріанну під час сімейної фотосесії на пляжі. Очевидно, відео співачці довелося викласти, щоб випередити журналістів.

Раніше «Главком» писав, що Ріанна стала найбагатшою виконавицею у світі: за підрахунками журналу Forbes, її статки становлять 1,7 млрд доларів. Втім, більшу частину доходів їй приніс зовсім не музичний бізнес, який водночас допоміг їй завоювати всесвітню популярність.

Як повідомляють експерти Forbes, основна частина статків 33-річної Ріанни – капіталізація компанії з виробництва косметики Fenty Beauty. Співачці належать 50% пакету акцій в цьому бізнесі, які оцінюються в 1,4 млрд доларів. Ще близько 270 млн доларів коштує 30% іншої пов'язаної з нею фірми Savage x Fenty, що випускає білизну. І тільки решта суми припадає на доходи від музичної та акторської кар'єри.

Читайте також: Топ-модель Аліна Байкова зухвало принизила Путіна в США

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: