Топ-модель Аліна Байкова зухвало принизила Путіна в США

фото з відкритих джерел

Відома в світі манекениця прийшла на вечірку у вбранні з прекрасним написом

Топ-модель Аліна Байкова з'явилася на вечірці з нагоди відкриття Тижня моди у Нью-Йорку в жовтій сукні із синім написом «F#ck you Putin». Відео свого виходу вона розмістила в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alina Baikova (@alina_baikova)

Видання Vanity Fair захопилося вчинком Байкової, назвавши його «чесністю без компромісів». Максі-светр, який Аліна використала, як сукню, створив український бренд одягу Vip Luxury Edition. В їхніх колекціях чимало креативних моделей, на яких латинськими літерами зображені посили сусідній країні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vip Luxury Edition (@vip_luxury_edition)

Але це лише один із багатьох жестів, за допомогою яких Аліна, яка має 3,4 мільйона підписників в соцмережі, вирішує поділитися незгодою з війною. Раніше топ-модель розповідала в інтерв'ю Insider про зухвалий вчинок під час 75-го Каннського кінофестивалю. За правилами фестивалю, демонстрацію української символіки на червоній доріжці було заборонена. Попри це артисти, які брали участь у заходах, все одно намагалися підтримати Україну. Аліна Байкова додала до своєї сукні непростий аксесуар – на ліфі вбрання красувалася синьо-жовта стрічка, а в руках вона мала маленький прапор України.

«Цей прапорець я обережно склала і сховала в ліф сукні, оскільки виходити на червону доріжку з українською символікою було заборонено. І ось, уже наближаючись до фінішної прямої, вийняла прапорець. Я довго зважувалася на цей крок, але розуміла, що маю максимально використати  популярність і голос на підтримку України. Напередодні були хвилювання і сумніви щодо такого порушення правил, але вони одразу ж зникли, тільки-но в моїх руках з'явився синьо-жовтий прапор – сотні фотографів кинулися до мене!» – згадує модель.

Вона зізналася – зважитись на таку аферу було страшно, але вона також розуміла, що просто не має права вчинити інакше. «Я дуже люблю свою країну, моє серце розбите через те, що переживає Україна! Може, моє життя в США виглядає гламурно, але всередині я мертва. Так, я продовжую вести колишній спосіб життя, але в ньому немає колишньої радості та задоволення. Не можу дочекатися моменту, коли війна закінчиться – нестерпно щодня дивитися на те, як наш народ страждає та гине. Я ніколи не боялася, як тепер. Розумію, що не маю такої влади, за допомогою якої можна щось змінити, але жестами та вчинками, подібними до тих, що я робила в Каннах, я можу достукатися до світового суспільства і не дати замовчувати тему війни в Україні», – додала модель.

Читайте також: Обійми Зеленського з прем’єр-міністеркою Фінляндії потрапили в об'єктиви світових фотографів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: