Христина Соловій відповіла на закиди, що занадто сексуалізує свою творчість

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка заявила, що сценічний стиль на початку кар'єри їй нав'язали

У грудні співачка Христина Соловій презентувала нову пісню «Юність». Головну чоловічу роль у кліпі – коханця героїні – зіграв відомий літератор і музикант Сергій Жадан. Соцмережу сколихнули еротичні сцени у ролику.

Декому з шанувальників здалося, що Христина Соловій цією роботою втрачає ідентичність: «Мені страшенно боляче від того, як поставили там Христину Соловій. Вона там – річ з красивими губами, фігуркою і гарними довгими ногами. Я пам'ятаю яка вона була, коли прийшла на «Голос країни», яка була в першому кліпі своєму... А тут, тут її геть нема. І таке трапляється зі всіма хто приходить у «великий шоубізнес». Їх позбавляють особистісності, вирівнюють, обезличують до однакових, схожих одні на одних співаючих губ, грудей і довгих ніг. Це якась ср#ка повна, це гидота до блювотиння, цю руйнацію боляче бачити», «Бачила, що навіть шанувальники писали їй щось ніби «не треба, не ваше», але ж «секс продайот», «Вона така вже давненько стала, причому це якось різко відбулось. Була справжня жива, ні на кого несхожа. А стала просто чергова «тьомнінька з групи «ВІА Гра» в короткому платтячку», – писали в коментарях інтернет-користувачі.

Тим часом співачка заявила, що звучання й сценічний стиль на початку кар'єри їй нав'язали. Про це Христина розповіла у «Буремному подкасті».

«Я не сексуалізую свій образ, я повертаюся до себе. На першому альбомі «Жива вода» звучання й сценічний стиль мені були нав’язані. Образ склався дуже плаский, ніякий, і у ньому мені було некомфортно. Те, як я згодом почала поводитися і одягатися, про що почала співати – це все було нелегко, але я нарешті почуваюся собою і ніколи не прагнула подобатися усім», –  каже Христина.

«Зараз мені закидають щось типу «казала, що не буде співати попсу, а сама співає попсу». Насправді тепер я не бачу нічого поганого в тому, щоб розвивати українськомовний жіночий поп. І на момент «Голосу» я, мабуть, ще не розуміла різниці між попсою і поп-музикою», – додала артистка.

Христина Соловій народилася 17 січня 1993 року у Дрогобичі Львівської області в сім'ї музикантів. Закінчила музичну школу за класом фортепіано й філологічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. У дискографії виконавиці три альбоми – «Жива вода», «Любий друг» і «Rosa Ventorum I». Христина Соловій стала популярною після участі у шоу «Голос країни» в 2013 році. Співачка  виконала лемківську пісню «Горе долом ходжу» і потрапила у команду Вакарчука.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: