Може померти. Близькі Брітні Спірс стверджують, що її стан «виходить з-під контролю»

фото з відкритих джерел

Чоловік співачки та лікарі прагнуть їй допомогти, але та категорично відмовляється

Близькі Брітні Спірс, а також шанувальники співачки переймаються її станом. Як повідомляє видання TMZ, вони вважають, що Брітні зловживає психоактивними речовинами, через які її стан «виходить з-під контролю», і не п'є призначені їй ліки, які можуть його стабілізувати.

«Ми боїмося, що вона може померти», – каже джерело видання. Уточнюється, що близькі зняли для поп-зірки будинок, де вона мала жити два місяці під наглядом фахівців. У цьому брав участь її чоловік Сем Асгарі, а також менеджер та лікарі, які спостерігають за її станом. Батьки та сини, з якими у співачки погані стосунки, до цього не були причетні.

Проте Брітні Спірс дізналася про це та переїжджати відмовилася. При цьому вона погодилася зустрітися зі спеціалістом, який поговорив із нею минулого тижня. Що це був за лікаря, не уточнюється.

Стан Брітні Спірс вже давно викликає побоювання у шанувальників зірки. Нещодавно в мережі завірусилося відео, в якому вона нібито веде себе дивно в нью-йоркському ресторані. Втім, пізніше з'ясувалося, що журналісти навмисно змонтували відео так, щоб виставити співачку у неприглядному світлі.

Згодом шанувальники викликали поліцію до неї додому, щоб перевірити, чи з нею все гаразд. Інцидент стався після того, як виконавиця вчергове видалила свою сторінку в Інстаграм. Сама Брітні Спірс незабаром вийшла на зв'язок і звинуватила фанів у тому, що вони не шанують її особисте життя.

Читайте також: Алек Болдвін отримав позов з України від батьків та сестри загиблої операторки Хатчинс

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: