Цибульська розповіла, що один із залицяльників вкрав у неї телефон

Цибульська: Повернути телефон не змогли
фото з відкритих джерел

Хлопець поцупив телефон, щоб Олі не телефонували інші

Співачка Оля Цибульська на своїй сторінці в соцмережі розповіла підписникам історію, яка сталася з нею в студентські роки. Один із залицяльників майбутньої зірки кримінальним способом намагався відбити від неї інших хлопців.

Цибульська згадує, що коли навчалася в естрадно-цирковому коледжі, один із кавалерів вкрав у неї телефон: «Один хлоп, щоб мені не дзвонили інші хлопці, в силу того, що він ніяк не міг добитися моєї уваги, витягнув його в мене з сумки. Потім про це мені розповіли педагоги, але нічого вдіяти з цим я не могла, ніяк ми не могли це довести і повернути телефон».

Раніше співачка в інтерв'ю зізнавалася, що переїхавши з маленького міста на Рівненщині, де всі розмовляли українською мовою, до Києва, здорово натерпілася.

«Столиця справді була російськомовною. На мене дивилися по-особливому. Я навіть у навчальному закладі, в естрадно-цирковому коледжі, була чимось незвичайним. «Ой, а ця дівчинка україномовна, вона там так щебече». А я думала: Що тут такого? Нині всі наймають викладачів за гроші, намагаються бути у тренді, модними. А тоді мені неодноразово закидали, що я провінційна вискочка. «Українською ніхто не розмовляє. Ти хочеш потрапити на телебачення? Так вчи мову. Ти хочеш, щоб тебе ротували? Так пиши модні російськомовні пісні. Це шоу-бізнес, а ти із села, з провінції, ти ж говориш українською, ти не розумієш», – згадує співачка.

Оля Цибульська каже, що не лише продюсери та викладачі зневажливо ставилися до української мови, її колеги – теж не відставали від моди на все російське: «Я пам'ятаю багатьох великих та зіркових колег, які сиділи у партері на премії M1 Music Awards і не знімали мене на відео в сторіс, тому що мій партнер говорив російською, а я українською. Мене це зачіпало. Я не розуміла, що таке відбувається».

Читайте також: Подругу співачки Полякової засудили на дев'ять років за «поширення фейків»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: