Брук Шілдс розповіла про пережите згвалтування

За словами Брук, на неї напав чоловік, з яким перед цим мала ділову зустріч
фото з відкритих джерел

Актриса не назвала імені гвалтівника, але поділилася подробицями того, що сталося

Брук Шілдс у документальному «Чарівна дитина», прем'єра якого відбулася на кінофестивалі «Санденс», розповіла про те, як її згвалтували невдовзі після того, як вона закінчила коледж.

Актриса не назвала імені гвалтівника, але поділилася подробицями того, що сталося. За словами Брук, на неї напав чоловік, з яким перед цим мала ділову зустріч – юна акторка була зайнята пошуком нової ролі, яка б закріпила її ранній успіх у кіно.

На зустрічі з представником кіноіндустрії Шілдс обговорювала роботу, після чого піднялася до його номера, щоб дочекатися там таксі. Як згадує актриса, чоловік раптово зник. У цей час Брук взяла бінокль, який знайшла в кімнаті, щоб спостерігати за грою у волейбол, що проходила на вулиці.

«Тут відчиняються двері, і той чоловік заходить абсолютно голий. А я тримаю його бінокль і думаю: «Чорт». Коли я опустила бінокль, він був уже на мені», – згадує Брук.

Вона пояснила, що не спробувала втекти, бо боялася, що це спровокує ще більше насильство: «Я злякалася, що він мене задушить чи щось подібне до того. Тому я толком і не боролася. Я не могла поворухнутися. Мені здавалося, одного «ні» має бути достатньо, і я сказала собі: «Виживи і виберися звідси. Бачить Бог, я знала, як дисоціюватись від свого тіла, у мене була можливість попрактикуватися».

Після того, що сталося, Брук поїхала на таксі до друга і проплакала всю дорогу. Актриса розповіла, що досить довго вона навіть не розуміла, що була зґвалтована, і звинувачувала в усьому себе: «Я вірила, що подала якийсь знак, який було раховано таким чином. Я пила вино за вечерею, я піднялася до номера. Я була такою довірливою».

Шілдс зізналася, що згодом написала гвалтівникові листа, в якому звинуватила його в тому, що він зрадив її довіру, але відповіді не отримала. Тоді вона вирішила не вважати себе жертвою та забути про все, тому що «система» жодного разу їй не допомогла і вона могла розраховувати лише на себе.

Будучи неповнолітньою, Брук Шілдс неодноразово знімалася у спірних проектах, через які її образ сексуалізували. Раніше «Главком» писав, що Брук Шілдс розповіла, як знімалася оголеною у «Блакитній лагуні» в 14 років.

Читайте також: Блогерка-мільйонник Даша Квіткова та телеведучий Микита Добринін розлучаються

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: