Алла Пугачова записала чергове відверте відеопослання у жовто-синьому вбранні

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Для зйомки співачка обрала жовтий кожушок і джинси

Російська співачка Алла Пугачова, яка залишила Росію, у жовто-синьому вбранні заявила, що почувається тепер «щасливою й вільною». Ролик з її участю був опублікований на одній з фан-сторінок виконавиці.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алла Пугачева (@allapugacheva_prima)

За словами співачки, вона записала відео напередодні зустрічі Нового року. Для зйомки співачка обрала жовтий кожушок і джинси.

«У моєму розумінні щастя – це те, що я зараз відчуваю. Я вільна, я із сім'єю разом. Новий рік я зустрічаю серед людей, які мене розуміють, у яких є совість, честь, гідність», – каже Пугачова.

Тим часом російський опозиційний журналіст Леонід Парфьонов припустив, що змусило співачку піти проти Путіна. Нагадаємо, Алла Пугачова публічно прокоментувала війну в Україні лише восени, коли її чоловіка – гумориста Максима Галкіна визнали іноагентом. Співачка заявила, що «хлопці гинуть за ілюзорні цілі, які роблять країну ізгоєм та обтяжують життя наших громадян». Після цього запропонувала визнати іноагентом та її. Згодом виконавиця залишила Росію разом із дітьми і зараз живе з родиною в Ізраїлі.

«Я не здивувався, що Пугачова не підтримала війну в Україні, – каже Парфьонов. – Я знаю її як людину норовливу, вона довго кріпилася, могла зробити це набагато раніше і в набагато жорсткішій формі. Ми багато спілкувалися, коли знімали «Старі пісні про головне». Думаю, її образив той хейт, що здійнявся. Типу вона зраджує батьківщині – може, батьківщина зраджує мені? Думаю, що вона не чекала: таки 47 років вона перебуває у статусі національної святині».

Читайте також: Меладзе на вечірці в Дубаї проскандував «Героям слава», але потім злякався (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: