Бейонсе в Дубаї виступила у сукні українського бренду Frolov

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

За годинний виступ, за даними ЗМІ, співачка отримала 24 мільйони доларів

Американська співачка Бейонсе виступила на відкритті готелю Atlantis The Royal в Дубаї. Це її перший концерт співачки з 2018 року. Презентація готельного комплексу пройшла у форматі приватного заходу, потрапити на який можна лише за запрошеннями.

За годинний виступ, за даними ЗМІ, співачка отримала 24 мільйони доларів. Відкриття готельного комплексу святкують упродовж п'яти днів – з 19 по 23 січня. Заплановані вечері від шеф-кухарів, у тому числі дуже іменитих – Хосе Андреса, Хестона Блюменталя та Нобу Мацухіса, червона доріжка зі ЗМІ та знову вечері. І – виступ Бейонсе.

На сцені виконавиця змінила три сукні: рожеву від українського бренду Frolov, червону від ливанського дизайнера Nicolas Jebran та жовту від дубайского бренду Atelier Zuhra. На червоній доріжці перед виступом Бейонсе з'явилася у золотистій сукні Dolce & Gabbana.

Гостям було заборонено діставати свої мобільні телефони та фотографувати чи знімати на відео щось під час концерту. Пісню «Brown Skin Girl», написану до «Короля Лева», Бейонсе вперше виконала разом зі своєю дочкою Блю Айві.

Напередодні виступу мешканці розташованих по сусідству від курорту вілл протягом кількох годин слухали співи зірки – вона дуже серйозно підійшла до справи і провела довгий саундчек перед виступом. Так деякі шанувальники отримали безкоштовне шоу. Користувачі соціальних мереж, які знаходилися в зоні чутності курорту Atlantis The Royal, почали документувати пісні Бейонсе, які лунали під час її саундчеку. Вона блискавично переспівала свої сольні хіти «Naughty Girl», «Halo», «Spirit» і «Freedom».

Читайте також: Астронавт Базз Олдрін, що побував на Місяці, учетверте одружився в 93 роки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: