Стало відомо, чому старша дочка Лізи Марі Преслі не прийшла на її похорон

Донька Лізи Марі не була присутня на похороні, її чоловік зачитав листа дружини на прощанні
фото з відкритих джерел

33-річна Райлі Кіо нещодавно вперше стала мамою

Вчора відбулася церемонія прощання із Лізою Марі Преслі. Донька «короля рок-н-ролу» Елвіса Преслі померла в 54 роки від зупинки серця. Жінку поховали поряд з батьком та сином, який наклав на себе руки у 2020 році.

Під час похорону Лізи Марі стало відомо, що її дочка, 33-річна Райлі Кіо, нещодавно народила первістка. У Райлі та її чоловіка Бена Сміта-Петерсена з’явилася дівчинка. Донька Лізи Марі не була присутня на похороні, її чоловік зачитав листа дружини на прощанні.

«Дякую, що показала мені, що кохання – це єдине, що має значення у цьому житті. Я сподіваюся, що зможу любити свою дочку так, як ти любила мене, як ти любила мого брата та моїх сестер. Дякую, що дала мені силу, моє серце, моє співчуття, мою сміливість, моє почуття гумору, мої манери, мій характер, мою дикість, мою завзятість. Я – плід твого серця, мої сестри – плід твого серця, мій брат – плід твого серця», – передає слова Райлі портал PageSix.

Ліза Марі Преслі чотири рази була одружена, у тому числі за співаком Майклом Джексоном та актором Ніколасом Кейджем, У 2020 році застрелився син співачки Бенджамін. Крім нього, у Лізи Марі залишились доньки Райлі Кіо, Фінлі Аарон Лав Локвуд і Харпер Вів'єн Енн Локвуд.

Читайте також: Шанувальники засудили Кім Кардаш'ян за купівлю намиста принцеси Діани

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: