Позитив розповів, скільки Коломойський заплатив їм із Дорофєєвою за корпоратив

Дует «Время и Стекло» отримав за виступ у Коломойського $60 тисяч
фото з відкритих джерел

Музиканти добряче заробили за виступ новорічної ночі

Український виконавець Олексій «Позитив» Завгородній, найбільш відомий за участю в групі «Время и Стекло», де він був разом з Надією Дорофєєвою, згадав про свій найдорожчий корпоратив. «Время и стекло» отримали найбільший гонорар за час існування гурту за виступ на заході олігарха Ігоря Коломойського. Про це Позитив розповів під час Youtube-шоу Nabari.

Завгородній пригадав, що за виступ у Коломойського на новорічну нім їм заплатили $60 тисяч.

«Один раз у новорічну ніч, наскільки я пам’ятаю, було $60 тисяч. Це був максимальний гонорар, наскільки я знаю. Виступали у Коломойського. І ще я з ним грав у настільний футбол. З гримерки вийшов і він каже «двушку ставлю». А в мене було тільки 600», – розповів співак.

Раніше музикант Олексій Завгородній, котрий виступає на сцені під ім'ям Позитив, чесно зізнався, що нині його близька дружба з продюсером Олексієм Потапенком зазнала змін.

Раніше Олексій Завгородній розповідав, як припинилася його співпраця з компанією MOЗGI Entertainment, яку очолював продюсер Олексій Потапенко з колишньою дружиною. Тим часом Ірина Горова заявила, що теж припинила співпрацю з Потапом.

Позитив також пояснив, чому гурт «Время и Стекло» виступав у РФ після 2014 року. «Половину ми їздили для своїх, або це були клубні виступи. Ми дуже швидко це закінчили, тому що це було дуже противно, неприємно», – прокоментував співак. «А Потап же до 2018 року виступав в Росії?», – перепитала журналістка. «Я не знаю, де він виступав», – відповів музикант.

Читайте також: Пономарьов та Мозгова привітали доньку Женю з 25-річчям та виклали архівні фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: