Позитив чесно зізнався, чому «розійшлися дороги» з Потапом

Позитив: Хочеться вірити в краще, але точно скажу, що дуже рідко ми спілкуємося
фото з відкритих джерел

Олексій Завгородній також вже не працює з компанією MOЗGI Entertainment

Музикант Олексій Завгородній, котрий виступає на сцені під ім'ям Позитив, чесно зізнався, що нині його близька дружба з продюсером Олексієм Потапенком зазнала змін. Про це співак розповів під час інтервʼю на YouTube-каналі «Розмова».

«Повʼязано з відстанню, мабуть. Роботи немає, – пояснює артист причини теперішніх прохолодних стосунків. – Трохи розійшлися дороги. Плани, які були до вторгнення, просто стерлися. А вони були грандіозні. Спілкування менше. Ми з ним розмовляли, бачилися. Різняться погляди, є таке. Я б не сказав, що негативно різняться, але бачення інше».

«Хочеться вірити в краще, але точно скажу, що дуже рідко ми спілкуємося, – додав Позитив. – По відчуттях, не такі ми друзі, як колись. Я скажу так, що ніхто не морозиться. Мабуть, кожен займається своєю справою. Спілкуємося може раз на місяць. Подивився інтервʼю – поділився зі мною, що він відчуває. Я з ним поділився».

Раніше Олексій Завгородній розповідав, як припинилася його співпраця з компанією MOЗGI Entertainment, яку очолював продюсер Олексій Потапенко з колишньою дружиною. Тим часом Ірина Горова заявила, що теж припинила співпрацю з Потапом.

Позитив також пояснив, чому гурт «Время и Стекло» виступав у РФ після 2014 року. «Половину ми їздили для своїх, або це були клубні виступи. Ми дуже швидко це закінчили, тому що це було дуже противно, неприємно», – прокоментував співак. «А Потап же до 2018 року виступав в Росії?», – перепитала журналістка. «Я не знаю, де він виступав», – відповів музикант.

Читайте також: Пономарьов та Мозгова привітали доньку Женю з 25-річчям та виклали архівні фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: