Позитив зізнався, чому пішов від Потапа та розповів про виступи в Росії

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Музикант Олексій Завгородній висловився про виступи «Время и Стекло» у РФ після 2014 року

Музикант Олексій Завгородній, котрий виступає на сцені під ім'ям Позитив, в інтерв'ю Гончарова Подкаст розповів подробиці свого розриву з MOЗGI Entertainment, яку очолює продюсер Олексій Потапенко з колишньою дружиною.

«Я співпрацюю з ними як із сервісом дистрибуції. Вони зараз більше не як продюсерський центр, а сервіс для артистів. До них може звернутися будь-який артист і сказати, що йому потрібно випустити пісню. Потрібно йти далі. І такий крок зробив мене сильнішим і вже у своїх штанах треба бути. Ми з Потапом спілкуємось завжди. Так зійшлися зірки. Так сталося, є багато причин. Все почалося ще з розпаду Время и Стекло. Я почав писати свій альбом. Тоді вже була ідея, бажання вирости. І показати себе як цікавого персонажа», – розповів артист.

Позитив також пояснив, чому гурт Время и Стекло виступав у РФ після 2014 року. «Половину ми їздили для своїх, або це були клубні виступи. Ми дуже швидко це закінчили, тому що це було дуже противно, неприємно», – прокоментував співак. «А Потап же до 2018 року виступав в Росії?», – перепитала телеведуча Тетяна Гончарова. «Я не знаю, де він виступав», – відповів музикант.

Крім того, Позитив розповів, що був час, коли російські артисти рівнялися на українських. «Це був час Вані Дорна, гурту «Время и стекло», Монатіка, - каже артист. – Російські артисти зверталися до наших студій і казали: «Як нам зробити таку якість? Як нам зробити такі пісні? У них рамки шоу-бізнесу зовсім інші. У нас вони так широкі! Навіть зараз – в такий важкий час. Нині бізнес обнулився – ми можемо показати справжню українську музику та культуру. І ми це зараз робимо».

Раніше музикант Олексій Завгородній прокоментував чутки про алкогольну залежність.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: