«Потрібно було накладати шви»: чим закінчилася одна зі сварок Брітні Спірс з чоловіком

Співачка Брітні Спірс з чоловіком Семом Асгарі
фото: Page Six

У фільмі «Брітні Спірс: Розлучення та відчай» пара, яка тепер розлучилася, одного разу посварилася в Лондоні і в результаті співачка отримала серйозні травми

Брітні Спірс розбила собі голову під час бійки зі своїм чоловіком Семом Асгарі перед їхнім розлученням. Про це пише Page Six.

У фільмі «Брітні Спірс: Розлучення та відчай», який транслювався в четвер на телеканалі Fox, розповіли, що пара, яка тепер розлучилася, одного разу посварилася в Лондоні і це закінчилося тим, що співачка отримала серйозні травми та потребувала медичної допомоги.

«Вона з Семом були у готельному номері, і сварка стала настільки жахливою, що Спірс спіткнулася і вдарилася об журнальний столик, розбивши голову. Їй потрібні були шви», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що передбачувана «мінливість» Спірс зрештою стала «занадто великою» для Асгарі, тому 16 серпня актор звернувся до суду, щоб розірвати їхній шлюб лише через 14 місяців.

Раніше видання повідомляло, що 29-річний Асгарі підозрював, що 41-річна Спірс зраджувала йому зі співробітником у її будинку і що поп-зірка одного разу фізично напала на чоловіка, коли той спав, залишивши у нього синець під оком. Однак джерела, близькі до Спірс, спростували ці звинувачення. 

Як повідомлялося, американська співачка Брітні Спірс, яка вже довгий час не виступає на сцені, готується до презентації власних мемуарів. Стала відома дата релізу довгоочікуваної книги, її назва, обкладинка та ціна.

Нагадаємо, Брітні Спірс вдарив охоронець, коли вона намагалася сфотографуватися з баскетболістом Віктором Вембаньямом. Про це повідомляє видання TMZ.

Інцидент стався в ніч на 5 липня в популярному місці знаменитостей Catch в Aria Resort & Casino в Лас-Вегасі. Згідно з джерелами, 41-річна Брітні є фанатом 19-річного баскетболіста і звернулася до нього, щоб зробити з ним селфі. 

Читайте також: Брітні Спірс приголомшила шанувальників історією невдалого ботоксу

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: