Брітні Спірс приголомшила шанувальників історією невдалого ботоксу

Брітні Спірс
фото з відкритих джерел

Знаменитість визнала, що вона більше не має наміру користуватися цим методом у майбутньому

Співачка Брітні Спірс вразила своєю особистою історією стосовно невдалої ботокс-процедури. Про це зірка розповіла у своєму Instagram.

Знаменитість визнала, що вона більше не має наміру користуватися цим методом у майбутньому.

Співачка Брітні Спірс розповіла про новий підхід до підтримки своєї краси. Зірка продемонструвала спеціальну наліпку на лобі і поділилася, що цей метод виявився для неї ефективнішим, ніж використання ботоксу.

«У мене велике чоло, і мені б хотілося зробити чубчик, але через нього погано бачу. Багато разів робила ботокс, і «хороші лікарі» проводили цю процедуру. Але я більше не збираюся використовувати цей метод в Лос-Анджелесі. Наприклад, я вперше зробила собі губи у Нью-Йорку, і результат виявився значно кращим, ніж у Лос-Анджелесі. Тому, коли я останній раз робила ботокс, мої брови стали нерівні: одна була вище, інша нижче. Я майже два тижні не могла виходити в люди. Сестра моєї подруги постійно жартувала надо мною, це мене дуже хвилювало. Я була в облозі і відвідала лікаря, щоб дізнатися, скільки це триватиме. Він порадив почекати ще кілька тижнів, а я відповіла, що «виглядаю так, наче мене побили!» Отож, висновок такий – ботокс може бути жахливим», – зазначила Спірс, поділившись своїм досвідом.

Раніше повідомлялося, що американська співачка Брітні Спірс, яка вже довгий час не виступає на сцені, готується до презентації власних мемуарів. Стала відома дата релізу довгоочікуваної книги, її назва, обкладинка та ціна. 

Нагадаємо, Брітні Спірс вдарив охоронець, коли вона намагалася сфотографуватися з баскетболістом Віктором Вембаньямом. Про це повідомляє видання TMZ.

Інцидент стався в ніч на 5 липня в популярному місці знаменитостей Catch в Aria Resort & Casino в Лас-Вегасі. Згідно з джерелами, 41-річна Брітні є фанатом 19-річного баскетболіста і звернулася до нього, щоб зробити з ним селфі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: