Тотальна «Барбіманія»: сервіс, який перетворює на ляльку за лічені хвилини захопив мережу

Валерій Залужний в образі Кена
фото: Twitter

Вебсайт BaiRBIE.me за допомогою звичайного селфі генерує зображення ляльки Барбі або Кена з вашим власним обличчям

Завдяки дебюту фільму Warner Bros., «Барбіманія» стала ще більшою у всесвітній мережі, а доступність інструментів штучного інтелекту дозволила кожному зробити себе лялькою Mattel і побачити, як виглядає він у ролі Барбі чи Кена.

Один з таких інструментів – вебсайт BaiRBIE.me, який з допомогою звичайного селфі генерує зображення ляльки Барбі або Кена з вашим власним обличчям. 

На даному вебсайті можна завантажити фотографію високої якості, без окулярів, де ви прямо дивитесь у камеру. Потім потрібно буде обрати бажаний колір волосся, шкіри, расу та стать (визначити, хочете стати Барбі чи Кеном). Також, необхідно буде залишити свій електронний адрес. Процес займе лише кілька секунд або хвилин (залежно від популярності інструменту на той момент). В результаті можна отримати 4 варіанти вашої фотографії в образі ляльок Mattel (або більше за додаткову плату).

Користувачі соцмереж уже публікують сотні прикладів роботи інструменту – у Twitter навіть виклали варіанти того, як би виглядали президенти України в образі Кена.

Сервіс також зобразив головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

На сайті є примітка, що він має пародійний характер і не є офіційним проєктом компанії Mattel або Барбі. Цей сайт належить стартапу Rwnway, який спеціалізується на брендингу, дизайні, штучному інтелекті та біотехнологіях. Один зі засновників, Армон Шарей, раніше працював у компанії SQZ Biotech в Бостоні, яка займається розробкою нового покоління клітинної терапії. Крім того,  судячи з профілю у соцмережах, у складі проєкту Rwnway працює росіянка.

Сайт також (крім того, що отримує доступ до ваших фото та адреси електронної пошти) передбачає у власній політиці, що може використати ваші зображення у вигляді Барбі чи Кена «‎для покращення продуктів» компанії, зокрема й навчання ШІ.

Раніше повідомлялося, що за допомогою штучного інтелекту користувач соцмережі Instagram створив портрети відомих українців сучасності та минулих років.  

Опубліковані знімки виконані в мультиплікаційному стилі, що до вже відомих та знайомих облич додає трохи втішності. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: