«Кав'ярні переповнені накачаними мужиками». Сенцов розкритикував чоловіків, які не йдуть на фронт

Олег Сенцов
фото з відкритих джерел

Сенцов відзначив, що йому важко спостерігати за «бородатими накачаними чоловіками» у кав'ярнях та розуміти, як на фронті вмирають люди

Український режисер і військовий, колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов, який давно приєднався до лав Збройних Сил України, висловив свою думку про жорстоку реальність війни та деяких українців, які не хочуть її помічати. Про це він написав у новій публікації на Facebook.

Сенцов пояснив своє рішення утриматися від надання інтерв'ю. Він вважає, що «правда нікому не подобається».

«Мию свій бронік від бруду та крові. Нас відвели на коротке відновлення, але скоро знову вперед-вперед. Про війну треба брехати, або мовчати, бо правда нікому не сподобається. Тому я перестав давати інтерв'ю», – поділився він.

Сенцов відзначив, що йому важко спостерігати за «бородатими накачаними чоловіками» у кав'ярнях та розуміти, як на фронті вмирають люди. 

«Не можу дивитися на кав'ярні, переповнені бородатими накачаними мужиками без однострою та пусті клітини в штатці свого підрозділу», – наголосив Сенцов.

Також режисер висловив упевненість, що ЗСУ неодмінно звільнять тимчасово окупований Крим, питання лише в тому, скільки часу це займе.

«Не хочу чути жарти про мелітопольску черешню та шашлики в Криму. Від нас до Криму, як до Місяця, але ми обов'язково подолаємо цей шлях. Питання тільки, скільки це займе часу. Питання скільки ще друзів перетворяться на чорно-білі фотографії. Питання, коли почне воювати вся країна, а не її частка?», – підсумував Олег Сенцов.

Раніше повідомлялося, що український режисер і військовий, колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов потрапив під обстріл на фронті і отримав поранення. Уламки потрапили в обличчя, руку та ногу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: