Нардеп В'ятрович зачарував мережу старим фото з весілля

Володимир В'ятрович та Ярина Ясиневич
фото: Facebook

Володимир В'ятрович приємно здивував мережу світлиною зі свого весілля

Народний депутат України Володимир В'ятрович поділився фото з весілля, що відбулося 22 роки тому. На своїй особистій сторінці в Facebook він виклав пост на честь річниці весілля.

На світлині видно юного Володимира В'ятровича та його чарівну дружину, Ярину Ясиневич, яка є керівницею програм Центру досліджень визвольного руху та волонтеркою Ініціативної групи українських інтелектуалів «Першого грудня».

Нардеп В'ятрович зачарував мережу старим фото з весілля фото 1

В'ятрович не надавав додаткових коментарів щодо фотографії, але цей пост став активно обговорюваним у мережі, породивши багато теплих відгуків та вітань.

«Красунчики! Вітаю!», «Які молодята, Многая літа у щасті й любові!», «Які гарнющі! Будьте разом в любові і радості до глибокої старості», «Які ж юні і красиві закохані, аж світитесь!» «Зберегти почуття на многії літа і правнуків одружити», «Такі юні й красиві», «Чудова пара», – пишуть користувачі соцмережі.

Раніше повідомлялося, що українська викладачка, науковиця Ірина Фаріон опублікувала фото зі своїм ексчоловіком та розповіла про нього.

Нещодавно український воєначальник, генерал та головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний щемливо привітав свою кохану, Олену Залужну з днем народження та зазначив, що все чого він досяг – заслуга дружини. 

До слова, співачка, телеведуча та народна артистка України Ірина Білик поділилася відеороликом у своєму профілі в Instagram, на якому з'явилася поряд із своїм колишнім чоловіком, хореографом та співаком Дмитром Коляденком. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: