Двобій з Цукербергом: Маск розповів, як він готується

Ілон Маск
фото з відкритих джерел

Маск піднімає тяжкості протягом дня та признається, що не має часу на тренування

 

Ілон Маск, американський мільярдер і засновник SpaceX, оголосив про свою зустріч з генеральним директором Meta, Марком Цукербергом, яка буде транслюватися в соціальній мережі X (Twitter).

Маск опублікував відповідний пост у своєму мікроблозі, де заявив, що їхній поєдинок буде показаний в прямому ефірі на X. Всі зібрані кошти з цієї події будуть передані на благодійність для ветеранів.

У коментарях Маск повідомив, що піднімає тяжкості протягом дня, при цьому признається, що не має додаткового часу на тренування, тому тренується під час своєї роботи.

На питання, чому він обрав такий спосіб вирішити свої розбіжності з Цукербергом, Маск зазначив, що вважає це цивілізованою формою війни, адже, як відзначив мільярдер, «чоловіки люблять війну».

Раніше повідомлялося, що мільярдери Ілон Маск та Марк Цукерберг погодились зустрітись в поєдинку в Лас-Вегасі в октагоні – клітці для боїв. Історія з бійкою розпочалась з того, що Meta почала створювати конкурента Twitter. Коли це стало відомо, Маск почав дражнив Цукерберга в Twitter.

Також засновник компанії Meta, розробник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг веде серйозну підготовку до потенційного поєдинку проти засновника SpaceX та власника Twitter Ілона Маска.

До слова, власник Tesla, SpaceX і Twitter Ілон Маск та власник Meta Platforms Марк Цукерберг очолили список найбагатших людей світу за останні 6 місяців. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: