Кафе з тістечками 18+: у мережі вибухнув скандал через випічку у формі статевих органів

У Львова відкрили кафе, де продають випічку у формі чоловічих і жіночих статевих органів
фото: wz.lviv.ua

У центрі Львова з'явилось кафе «Прутень», де пропонується випічка у вигляді чоловічих і жіночих статевих органів

У Мережі виник скандал через продаж тістечок у формі статевих органів, які доступні для придбання в Львові. На це звернула увагу користувачка Facebook Галина Олійник у спільноті «Дуже гаряча лінія міста Львова». Цей пост викликав бурхливу дискусію серед коментаторів.

Жінка заявила, що необхідно «перевірити законність» і, можливо, навіть закрити заклад з використанням «непристойної назви «Прутень». Мешканка Львова висловила своє обурення через те, що кондитерська пропонує випічку у формі статевих органів людини.

«Прошу перевірити законність та, якщо необхідно, закрити заклад торгівлі, розташований на вулиці Вірменська, під назвою "*****" (**** (значення) - зовнішній чоловічий статевий орган), який торгує випічкою у формі органів людини. Я є матір'ю двох дітей, і мені занепокоює думка, а ще більше жахливо уявити, що моя дитина чи будь-яка культурна людина може споживати такі вироби. Я виросла зі своїми братами та сестрами, вихована у високих моральних цінностях, честі та гідності людини. Ніякі сучасні тенденції не мають права підривати ці цінності», – поділилася авторка посту.

За словами жінки, подібний випадок «негативно впливає на суспільну мораль, сприяє розпусній атмосфері та необмеженості».

«Цей заклад знаходиться недалеко, на центральній вулиці міста, тому всі, включаючи дітей та гостей міста, мають можливість бачити ці вироби... Львів є культурною столицею Галичини, і тут піднімається питання, які цінності сприяє встановлення таких закладів», – додала жінка.

Кафе з тістечками 18+: у мережі вибухнув скандал через випічку у формі статевих органів фото 1

Після публікації почалося відверте обговорення щодо діяльності ресторану у центрі Львова. Деякі учасники обговорення підтримали думку жінки та оцінили випічку пікантної форми як "прояв цинізму та вигравання над традиційним хлібом», «безсоромності», «порушення священства» і «надмірності».

«Львів відомий своєю консервативністю відносно християнських цінностей, моральних норм та родинних цінностей. Мені особисто здається, що такий заклад не має права демонструвати свої вироби таким чином. Це, можливо, було б припустимо на «Червоних ліхтарях» в Амстердамі, але не в центрі Львова, де існує багато християнських храмів. Погодьмося, церква та елемент відвертості якось не дуже сумісні... Тут справа в нормах моралі та рівні загальної прийнятності серед народу», – поділилася думкою Наталія Слюсарчук.

Кафе з тістечками 18+: у мережі вибухнув скандал через випічку у формі статевих органів фото 2

Дехто запропонував встановити вікові обмеження для входу в заклад.

«Як на мене, купувати дітям булочки у формі прутня – не норм. Чому? Ну уявіть собі батько з донечкою заходить в таку пекарню, чи мама з сином) Так собі... хіба що віковий фільтр ставити, 16+, наприклад», – написала Тетяна Жиленко.

Кафе з тістечками 18+: у мережі вибухнув скандал через випічку у формі статевих органів фото 3

Та все ж багато людей висловили підтримку підприємцям та в коментарях не стримували гумор.

«Цікаво, як тістечко в формі прутня може порушити високі моральні засади, честь та гідність?» – прокоментувала Анфіса Большова.

«А що ж стосовно секс-шопів? А чому не розглядаємо кафе *****, яке діє в Львові вже протягом багатьох років? Та й що ж кажете на роботу стрипбарів? Чому не запропонувати закрити їх? Людям справді часом немає до чого приставити палицю. Просто живіть, радійте можливості бути поруч зі своїми близькими. Це власний задум кафе, дозвольте йому існувати. Кожен має вільність обирати. А щодо дітей - хто сказав, що їх потрібно водити туди?» – відзначила Вікторія Артем’єва.

Кафе з тістечками 18+: у мережі вибухнув скандал через випічку у формі статевих органів фото 4
Кафе з тістечками 18+: у мережі вибухнув скандал через випічку у формі статевих органів фото 5
Кафе з тістечками 18+: у мережі вибухнув скандал через випічку у формі статевих органів фото 6

Раніше повідомлялося, що російського актора українського походження Віталія Гогунського не пустили до Грузії через те, що він палкий шанувальник Путіна. Чоловік народився в Україні, але будує кар'єру у Росії. Найбільше Віталій Гогунський відомий за роллю Кузі у серіалі «Універ». 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: