Приходько розкритикувала українців, які переймаються за смерть Навального

Приходько висловилася про реакцію українців на смерть Навального
фото: instagram/prykhodko_official

Співачка наголосила, що «саме Європейські лідери давали гарантії Навальному, щоб він повертався в Москву і що все з ним буде добре»

Відома українська співачка Анастасія Приходько заявила, що українці мають не зважати на смерть Навального, а перейматися за події, які відбуваються в Україні. Про це артистка висловилася в Instagram.

«Яка різниця українцям до смерті Навального? Вони кожного дня вбивають наших спортсменів, фотографів, митців, і в Росії про це мовчать! А тут понеслась вся стрічка в Навальному… Агов в нас ср*ка на Авдосі! Допоможіть зробити збір на 3 штурмову!», – йдеться у повідомленні.

Співачка наголосила, що «саме Європейські лідери давали гарантії Навальному, щоб він повертався в Москву і що все з ним буде добре».

«Байден обіцяв ще в 2021 році що Росія понесе катастрофічно наслідки у разі смерті Навального!!! Але нічого не буде! Давайте вдома у себе лад наводити», – написала Приходько.

Артистка зазначила, що нікому не можна довіряти.

«Коли ми знаходимось в катастрофічній ситуації на фронті, коли нам конче треба зброя, сенат йде (Ред. – главком) у відпустку! От і все! Але памʼятайте зараз нічого не буває просто так! Нічого… У всього є своя послідовність та кінець… Це велика Гра!», – заявила співачка.

Нагадаємо, що раніше співачка Анастасія Приходько жорстко прокоментувала заяви Таїсії Повалій щодо бездуховності українці та любові до Росії.

У своїх висловлюваннях Анастасія Приходько вирішила не стримуватися і використала нецензурну лексику. Співачка наголосила на тому, що всі зрадники рано чи пізно почнуть благати пробачити їх і намагатимуться знову зробити кар’єру в Україні. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: