48-річна Могилевська на початку війни вдочерила двох дівчаток (фото)

Зірка показала першу світлину з доньками
фото з відкритих джерел

Співачка наголосила, що намагається максимально приховати дітей від публіки

У новорічну ніч Народна артистка Наталія Могилевська шокувала шанувальників зізнанням. Виявляється, під час повномасштабного вторгнення співачка стала мамою. Вона вдочерила двох дівчаток. Щире зізнання співачка зробила під час концерту новорічного «Вечірнього Кварталу», а також на власній сторінці в соцмережі.

Наталія Могилевська зі сльозами на очах розповіла, що таємно стала мамою двох дочок. Дівчатка є сестрами. Молодшій лише два роки, а старшій – 10.

«Діти були дуже сильно травмовані. Наприклад, старша моя донечка декілька разів рятувала життя молодшої. Їм просто потрібен був час для того, щоб відчути себе в безпеці, адаптуватися в новій родині, в столичне життя. І сьогодні, якби ти їх побачив, ти б їх не впізнав», – поділилася знаменитість з Євгенієм Кошовим. Гуморист зізнався, що довгий час зберігав секрет артистки.

Могилевська наголосила, що намагається максимально приховати дітей від публіки. «Ми їхні обличчя не показуємо. Навіть у школах ніхто не знає, чиї вони діти та що вони всиновлені. Для мене це дуже важливо. Це, дійсно, величезна таємниця. І таємницею залишиться, якомога довше», – підкреслила виконавиця.

Водночас зірка показала першу світлину з доньками, де вони втрьох позували у ніжних рожевих сукнях. Попри те що облич дівчаток не видно, можна лише, помітити, що молодша дівчина має світле волосся, а старша – темне.

48-річна Могилевська на початку війни вдочерила двох дівчаток (фото) фото 1

Зауважимо, нещодавно співачка Могилевська пояснила, чому досі не стала мамою. За словами артистки, вона завжди була сконцентрована на кар’єрі, і постійно відкладала життя на потім.

Читайте також: Наталія Могилевська розповіла про бойфренда: Ми живемо разом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: