Полякова розповіла, хто першим побачить її виступ, де не буде пісень російською

На концерт будуть запрошені ті, хто бере активну участь у наближенні перемоги
фото з відкритих джерел

До програми увійдуть улюблені хіти українською мовою

Нещодавно Полякова оголосила про великий концерт у Києві, де не буде пісень російською. А нині заявляє, що вже запланований додатковий виступ.

На концерт будуть запрошені ті, хто бере активну участь у наближенні перемоги: військові, лікарі, працівники ДСНС,  волонтери та ін. Для них вхід на концерт буде безкоштовним.

«Я дуже скучаю за своєю публікою. І кожен концерт у цей складний час – це не лише улюблена робота, але й абсолютно нові емоції від зустрічі з людьмі, котрі дуже змінилися за останній рік. Ми усі стали, як одна велика родина. Це неповторні відчуття, які роблять нас усіх ближчими та сильнішими. Окрім цього, для мене зараз важливо працювати ще й для тих, чий графік і можливості обмежені службою та поміччю населенню, країні, але кому також, а можливо й більше ніж іншим, потрібні позитивні емоції та заряд хорошого настрою», – коментує співачка власне рішення.

Шоу співачки відбудеться 8 березня у КВЦ «Парковий», перший виступ розпочнеться о 14:00, наступний о 19:00. Частина коштів від концерту буде направлена на закупку дронів та пікапів під Бахмут.

До програми, яка отримала назву «Все буде добре», увійдуть улюблені хіти українською мовою, а також нові треки воєнного часу. Це нове шоу, яке прийде на зміну програми «Королева Ночі». Режисером концерту виступить Герман Ненов.

Читайте також: Пономарьов та Дзідзьо захопливо переспівали відому у багатьох країнах пісню (відео)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: