Оля Полякова стала брюнеткою, але отримала купу компліментів не за це

Оля Полякова підкорює грузинську публіку
фото з відкритих джерел

Співачка продовжує участь у танцювальному проєкті у Грузії

Відбувся черговий епізод танцювального шоу грузинських «Танців з зірками», в якому Оля Полякова бере участь, як інтернаціональна зірка. Цього разу співачка з партнером Максом Єжовим перевтілилися у справжню грузинську пару та виконали народний танець «Картулi». Заради образу Полякова стала брюнеткою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

До прямого ефіру у своїх сторіз Полякова розповіла, що над підготовкою номера вони з партнером працювали разом із відомим національним балетом Грузії Сухішвілі. Співачка каже, що намагалася якнайкраще впоратися із виступом, аби таким чином висловити подяку грузинському народові за підтримку України.

За своє виконання традиційного танцю Оля та Макс отримали найвищу оцінку – 24 бали. Пара отримала безліч компліментів від журі, а також від Ніно Сухішвілі, яка є онучкою засновника ансамблю.

Перед виступом Оля Полякова розмістила на своїй сторінці в Інстаграм відео з проханням до шанувальників голосувати за її пару. В коментарях підписники щиро зізнаються, що не дивилися «Танці», але нині, дякуючи Поляковій, активно голосують.

«Трохи розповім глядачам: я з Грузії теж танцювала грузинські танці. Репетиторами Олі та Макса були не якісь там хореографи, а самі танцюристи найпершого ансамблю кавказьких танців, легендарного ансамблю ім. Сухішвілі. І оцінювала сама Ніно Сухішвілі, онука засновника ансамблю. Оля та Макс отримали практично найвищі бали. Сама Ніно Сухішвілі була здивована тому, як вони виконали танець – так деякі грузини не можуть виконати. Оля та Макс, ви молодці! Я була в шоці від того, як Оля тримала руки, як вона правильно робила 1, 2, 3, як вона намагалася передати характер. Розумниця! Браво! Я щиро скажу, слов'янські учасники минулих років і близько не могли підійти до того, що я бачила сьогодні», – пишуть Поляковій в коментарях.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: