«СВО» дало мені шанс на життя: путіністка Повалій оскандалилася новою заявою (відео)

Повалій наголосила, що дуже чекала на підписання Мінських домовленостей. Саме віра в них допомагала їй жити
фото: скріншот відео

Повалій: Коли почалася «СВО», я почала вірити, що зміни в Україні все-таки будуть

Співачка Таїсія Повалій, яка підтримує політику Володими Путіна, заявила, що вторгнення Росії в Україну подарувало їй шанс на життя. Про це вона розповіла пропагандисту Борису Корчевнікову.

За її словами, 24 лютого вона перебувала у Москві разом з сином, адже вони приїхали на зйомки шоу. Те, що на початку вторгнення Повалій опинилася в Росії, вона називає «божим провидінням».

«Я приїхала із сумочкою та шубою, бо зима. Все. Але це для мене було як порятунок. Ця сиутація із «СВО», я зрозуміла, що мене рятують, що у мене є шанс на життя. У мене виросли крила. Багато людей думають, що я надто весела, але так, я радію життю, бо жива, бо цей безлад на Україні може закінчитися», – розповіла співачка.

Повалій наголосила, що дуже очікувала на підписання Мінських домовленостей. Саме віра в них допомагала їй жити, і, за її словами, в Україні також всі чекали на підписання мирних угод.

До слова, співачка-путіністка зауважила, що початок «СВО» дав їй надію на зміни в Україні. На її думку, українців обманули обіцянками (західні партнери - ред.), але «усвідомення до моїх співвітчизників прийде і воно буде важким».

Нагадаємо, Співачка-зрадниця та Z-патріотка Таїсія Повалій отримала російське громадянство. Про це артистка розповіла на сторінці в Instagram. Вона розмістила фотографію, де зображена на виборчій дільниці у Москві.

При цьому вона позує на тлі банера з написом «Вибори президента Росії 15-17 березня», а в руках прихильниця Путіна тримає російський паспорт і усміхається.

Раніше співачка Таїсія Повалій, яка виправдовує війну Росії проти України, заспівала радянську пісню «Катюша» в дуеті з китайською оперною співачкою Ван Фан.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: