Нові фото принцеси Уельської – брехня? Провідні ЗМІ наввипередки шукають докази

Світові новинні агенції розкритикували фотографію принцеси Уельської в оточенні родини
фото із відкритих джерел

 Журналісти запідозрили Кенсингтонський палац в обмані після публикації фото принцеси

Провідні світові новинні агенції відкликали фотографію принцеси Уельської Кейт Міддлтон, на якій вона позує в оточенні своїх трьох дітей. Про це пише газета Daily Mail. За даними видання, ЗМІ побоюються, що знімок міг бути відредагований.

Зокрема, фото відкликали Reuters, Associated Press та Agence France-Presse, стверджує газета. За її даними, агентства запідозрили Кенсінгтонський палац у здійсненні «цифрових маніпуляцій» над знімком.

Користувачі соцмереж звернули увагу на відсутність обручки на лівій руці Кейт Міддлтон, зміщену блискавку на її куртці, а також розмиту спідницю принцеси Шарлотти та її частково відсутній рукав. Деяких також збентежили неприродні підбори одного з черевиків Шарлотти.

Нове фото Кейт Міддлтон розкритикували представники ЗМІ
Нове фото Кейт Міддлтон розкритикували представники ЗМІ

Очевидні помилки редагування на фотографії підігріли теорію змови про місцезнаходження Кейт Міддлтон. Користувачі соцмереж вимагали розкрити, де насправді знаходиться принцеса Уельська. Кенсінгтонський палац ситуацію вже традиційно не коментував.

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон раніше поділилася в соцмережах першою фотографією після звісток про те, що вона перенесла планову операцію на черевній порожнині.  На опублікованому кадрі дружина принца Вільяма посміхається в оточенні своїх трьох дітей. Вважається, що знімок було зроблено у Віндзорі за кілька днів до опублікування, проте коментатори засумнівалися, що знімок є актуальним. Дехто зазначав, що сім'я на кадрі надто легко одягнена для поточної погоди в Англії. Крім того, на задньому фоні є трава і а дерево вкрите листям, що аж ніяк не може бути у на початку березня.

Раніше стало відомо, що король Великої Британії Чарльз III розпочав підготовку до передачі корони спадкоємцю раніше, ніж очікувалося. Про це пише видання Daily Mirror. Як заявив експерт із британської королівської родини Том Квінн, до хвороби короля питання успадкування не передбачалося обговорювати ще щонайменше 10 років.

За твердженням Квінна, плани наслідування почали розроблятися невдовзі після повідомлення, що Чарльз III захворів на рак. Він вважає, що планування тримають у секреті від молодшого сина короля, принца Гаррі. Це пов'язано з його репутацією: придворні побоюються, що у разі образи чи невдоволення він може про все розповісти пресі.

Раніше повідомлялося, що принц Уельський Вільям візьме на себе деякі публічні обов'язки короля Великої Британії Чарльза ІІІ у зв'язку з онкологічним захворюванням батька. Син монарха був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки, щоб розпочати виконання не лише своїх обов'язків, а й замінити короля на деяких заходах.

Про хворобу монарха стало відомо 5 лютого. У Букінгемському палаці заявили, що Чарльз III вирішив оприлюднити свій діагноз, щоб не допустити чуток і надати підтримку тим, хто бореться з раком. Король сподівається якнайшвидше повернутися до повноцінної громадської діяльності, наголосили у Букінгемському палаці.

Читайте також: Стало відомо, яка стадія раку у короля Чарльза III

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: