Путініст Басков, який обіцяв платити за кожен підбитий танк ЗСУ, заробляє у країнах НАТО

Російський співак Микола Басков
фото з відкритих джерел

У соцмережі з'явилися відео виступів артиста з приватної вечірки в Чорногорії

Російський співак Микола Басков, який відкрито підтримує терористичну та кровопролитну війну РФ проти України, обіцяв платити окупантам по мільйону рублів (434 тисячі гривень) за кожен підбитий танк «Леопард». Нещодавно у соцмережі з'явилися відео виступів артиста з приватної вечірки в Чорногорії.

Нагадаємо, російські співаки Микола Басков та Григорій Лепс, які яро підтримують терористичну та кровопролитну війну РФ проти України, зібралися платити окупантам по мільйону рублів (434 тисячі гривень) за кожен підбитий танк «Леопард». До цієї «шляхетної ініціативи» нібито приєднаються й інші артисти та медійні особи країни-агресора, які стануть спонсорами виплат.

Про це вони розповіли під час закритої пресконференції «Російської Медіагрупи» у «нульовий» день ПМЕФ-2023. За словами Баскова, це спільне рішення з міноборони та «Російської медіагрупи».

Раніше повідомлялося, що путініст Філіп Кіркоров обурив появою на вечірці, яку влаштували засновники італійського дому моди Dolce & Gabbana, модельєри Стефано Габбана і Доменіко Дольче. У соцмережах пропагандист похизувався фото з вечірки.

Читайте також: Стало відомо, за яку суму Джонні Депп погодився приїхати до Москви

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: