Під Бахмутом загинув відомий український режисер Олег Бобало

Про смерть Олега першим повідомив його друг
фото з відкритих джерел

На війні загинув відомий український режисер Олег Бобало – трагедія сталася під Бахмутом. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук його друг, режисер Євген Лавренчук.

«Олега більше немає. Перед очима пронеслися миттєвості дитинства, спільні зустрічі Нового року, час, коли ми разом виступали у львівському молодіжному театрі «Дебют», а потім і в театрі Бориса Озерова», – написав Лавренчук.

«Я не знаю, що ще написати. Не знаю, які слова підібрати для жінки Анни, для його мами – тьоті Іри, для брата Жені, для родини, для тих, хто його любив. Зроблю все, щоб донести це до світової спільноти. Світ має знати. Та вічно пам'ятати»,  – додав Євген.

Дружина загиблого митця, відома акторка Анна Яремчук присвятила чоловікові пост у соцмережі: «По справедливості, він мав знімати кіно. Він мав бути затребуваний у цій галузі. Натомість у нас вдома стояв автомат і купа військових «ніштячків», що передавала мама з Америки для хлопців. Хотів він бути військовим? Ні. Хотів він кіномайданчик змінити на окопи? Ні. Мав би він пройти через усю війну цілим і неушкодженим? Так! Бо я так молила Бога зберегти мого Олежка».

Читайте також: Віктор Андрієнко розповів, як Руслана Писанка врятувала його в перший день війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: