Оля Цибульська розповіла, чому її брат опинився під слідством: Забрали все

Цибульська з братом Сергієм
фото з відкритих джерел

Співачка вважає несправедливим заведення кримінальної справи прти її родича

Співачка Оля Цибульська в інтерв'ю тележурналісту на блогеру Славі Дьоміну розповіла, що її брата звинувачують у нібито незаконному продажі автомобіля. Виконавиця каже, що під слідством її брат опинився через те, що переганяв з-за кордону авто для українських захисників.

«У нас закони, які писалися про волонтерство, – їм вже 1300 років. Вони були за тих президентів, які взагалі не думали, що відбувається, тому це кримінальне провадження – воно зараз стосується не тільки мого брата, а й багатьох волонтерів, які буквально позавчора були в Генеральній прокуратурі», – емоційно заявила співачка.

Крім того, за словами артистки, у її брата конфіскували все майно. Зокрема, у Сергія був  автосалон у Києві, проте й машини забрали.

«Забрали все, і забрали особисті речі, і забрали несанкціоновано, тобто прийшли і віджали. І це не нормально в цій новій Україні, за яку ми боремося. Але знову ж таки, в такий час, коли ми боремося за нову Україну, я би не хотіла публічно зараз гнати на тих людей, які прийшли, бо вони вважаються держструктурою. Думаю, недорозібралися вони в законах… Не за те наші військові на передовій гинуть, щоб не було можливості у нас в правовому полі вирішувати питання відкрито і робити це на користь держави, а не діяти якимись законами і замашками 90-х», – додала Цибульська.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: