Лідер Kalush відповів на критику за сумнівні слова про дівчину, яка «рускім би не дала»

Фронтмен гурту Kalush Олег Псюк відповів на критику
фото з відкритих джерел

Олег Псюк каже, що некоректно скоротив текст композиції

Гурт Kalush та репер Skofka випустили кліп на пісню «Батьківщина». Спільним треком, за словами виконавців, вони мали на меті підтримати бойовий дух захисників. Однак пісню захейтили в мережі через рядок дуже сумнівної якості.

Однак українців обурили слова з пісні про те, що воля – це дівчина, яка не дала б росіянам. В пісні справді є такий рядок: «Кулі-дебіли полетіли, бо не мали права вони на слова. Воля – це дівчина, що любить дім, тіки рускім би не дала». Коментатори пишуть артистам, що подібне порівняння не має права на існування в сучасній українській музиці. «Воля – це дівчина, яка любить дім, тільки би русскім не дала. У вас, хлопці, все з головою в порядку?» – пишуть в коментарях.

Фронтмен гурту Kalush Олег Псюк відповів на критику, що некоректно скоротив текст конпозиції. Артист зробив це, щоб пісня мелодійно звучала, але не очікував, що його слова виявляться образливими. За словами Псюка, у рядок «воля – це дівчина, що любить дім, тільки руським би не дала» він вклав інший зміст – писав про дім, а не про дівчину.

«У цьому рядку я заклав зовсім інший зміст від того, що ви почули. Я писав про дім, а не про дівчину. «Дім» би не дала, «дім» би не «віддала», бо любить, – зазначив артист в Інстаграм. –«Воля – це дівчина яка любить свій дім, свою Батьківщину (трек цей про неї ж, а не про дівчину), і цей дім вона б не віддала «руським». Але при написанні – хто пише музику, той мене зрозуміє – часом ми скорочуємо якісь слова, якісь прибираємо, щоб вони влізли за звучанням. Вже розумію, що я невдало скоротив і ви побачили іншу суть, образливу! Образливу комусь для «волі», комусь – для «дівчини». За що мені прикро і перепрошую, як би це складно не було.

Олег попросив із розумінням поставитися до пісні й не розганяти ворожнечу: «У будь-якому випадку цей трек із гарною ідеєю, і це зрозуміло кожній свідомій людині. Шкода, що є ті, хто за таких складних для України часів розганяє ворожнечу всередині нашої Батьківщини у прямому та переносному значенні. Не дозволяйте цього робити, і слава Україні».

Репер Skofka в свою чергу назвав хейт на їхню адресу несправедливим, але теж визнав, що рядок таки некоректний.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: