Остап Ступка розповів, як привітав сина Дмитра із офіційним розлученням

Остап Ступка: Я казав, щоб син заспокоївся і не звертав уваги на жодні можливі випади
фото з відкритих джерел

Батько переслав Дмитру а Америку документи про розірвання шлюбу

Актор Остап Ступка в інтерв'ю програмі «Сніданок. Вихідний» зізнався, як часто йому вдається спілкуватися з сином Дмитром, який ще до вторгнення виїхав до США з дружиною і дочкою.

У 2022 році стало відомо, що Дмитро Ступка та Поліна Логунова – більше не подружжя. Після початку повномасштабного вторгнення син Остапа Ступки жодного разу не був в Україні. «Звичайно, підтримуємо зв’язок. Дмитро та Богдана зараз живуть в різних містах. Богдана приїжджала до Діми на Новий рік. Причому летіла сама з Лос-Анджелеса у Флориду. В США, починаючи з п’яти років, діти можуть подорожувати самостійно. Під наглядом стюардеси. Це коштує додатково якихось 50 доларів. Летіти потрібно близько шести годин – серйозний вояж для дитини. Діма може до неї прилетіти, коли є час, але швидше – телефонує», – зазначив актор.

З приводу розлучення сина Остап Ступка розповів: «Я йому нещодавно переслав постанову про розлучення, і поздоровив його».

Раніше «Главком» писав, що Остап Ступка розповів про «чоловічі розмови» з сином після його розставання з дружиною. Батько Дмитра повністю підтримав його у рішенні розлучитися з дружиною: «У нас чоловіча солідарність. Я казав, щоб син заспокоївся і не звертав уваги на жодні можливі випади». Але актор наголосив, що Дмитро дуже сумує за дочкою Богданою: «У таких умовах насамперед не повинні страждати діти. Дорослі розберуться між собою. Він добрий батько і робить все для того, щоб підтримувати стосунки».

Остап зізнавався, що йому самому не вдається підтримувати стосунки із онукою. За його словами, з «іншою стороною» він зараз не спілкується, але колись сподівається все надолужити з Богданою. «Так складаються обставини, що зараз це мені не вдається, – зізнався Остап Ступка. – Може, колись згодом ми це надолужимо».

Тим часом в одному в інтерв'ю актор Дмитро Ступка розкрив справжню причину розлучення з блогером Поліною Логуновою: ще в шлюбі вона знайшла іншого. Самій Поліні Логуновій це дуже не сподобалося і вона вибухнула погрозами на своїй сторінці в соцмережі: «Це знищить твою кар'єру. Якщо я додам фото – це знищить тебе як особистість. Якщо я додам рахунки допомоги тобі після всього. Я думала, ти мудріший. Ти вирішив осквернити моє ім'я... Ти завжди мав поганих порадників».

Читайте також: У родині Софії Ротару сталося горе: син співачки повідомив подробиці

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: