У родині Софії Ротару сталося горе: син співачки повідомив подробиці

На фото Людмила Дмитрівна – поряд з онуком
фото з відкритих джерел

У родині легендарної співачки Софії Ротару сталося горе – померла її сваха Людмила, мама невістки – Світлани Євдокименко.

Про трагедію в соцмережі повідомив син Ротару Руслан, який втратив тещу. На своїй сторінці в соцмережі Євдокименко розмістив фото Людмили Дмитрівни, яке підписав: «Люся, ну як же так... 30.03.1951 – 17.03.2023».

Син Софії Ротару не став розкривати причину смерті тещі. Вона трохи не дожила до свого 72-річчя.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Svitlana Evdokimenko (@svetika)

Позаторік дружина Руслана Євдокименка ніжно вітала маму з ювілеєм. Світлана виклала спільне фото з Людмилою Дмитрівною та написала: «Мамо, з днем народження! Кохаю, кохаю, кохаю! Будь здорова». Син Софії Ротару одним із перших відгукнувся на публікацію. «Люся, будь здорова та щаслива», – звернувся до тещі.

Софія Ротару поки не коментувала смерть свахи. Проте у коментарях під дописами співачки вже з'явилися слова підтримки від шанувальників.

Раніше «Главком» писав, що на річницю дня народження батька Руслан Євдокименко показав, як виглядає його могила в Києві. Покійному чоловікові відомої співачки на початку 2023 року виповнився б 81 рік. Сумним кадром Руслан вшанував пам'ять тата, якого вже більше двадцяти років немає. Софія Ротару стала вдовою в жовтні 2002 року. З того часу співачка так і не вийшла заміж. Весь цей час вона залишається вірною пам'яті чоловіка, який помер у 60 років. Причиною смерті став крововилив у мозок.

Незважаючи на те, що минуло більше 20 років, Софія Михайлівна пам'ятає всі важливі дати, пов'язані з її чоловіком, який ставив усі її концертні програми та керував ансамблем «Червона рута». Кожного року вона викладає на своїй сторінці в соцмережі спогади про Анатолія Євдокименка.

Читайте також: На могилу легендарного Да Вінчі прийшла Ада Роговцева

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: