Олена Кравець порадила, як навчитися радіти тому, що сусідам навпроти дали світло

Олена Кравець в студії своєї програми
Фото: пресс-служба

Телеведуча розповіла про те, як переживає відключення світла

Телеведуча та акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець розповіла, як переживає вимкнення світла, яку користь у цьому знайшла та чому її навчили години у темряві.

Своїми думками ведуча поділилась у новому випуску авторського проєкту «Тихий вечір з Оленою Кравець», спецтемою якого була робота енергетиків по відновленню енергопостачання. Звертаючись до глядачів, Олена зауважила, що за два місяці масштабних обстрілів енергетичної інфраструктури і пов’язаних з ними відключень ми всі сильно змінились. 

«Наші вечори, дійсно, стають дедалі тихішими, бо об 11-й ми вже вдома, п’ємо чай з термосу і нарешті спілкуємось, не відволікаючись на телефон. Діти наші починають забувати слово «Play Station», а мультики вони дивляться тепер стільки, як колись ми – раз на тиждень. Ми змінились. Вже ніхто не нервує через те, що у сусідів надто гучно лунає музика, бо якщо грає, отже світло є. І тепер навіть чати під’їзду більше не бісять, бо в них нарешті з’явився сенс: «Дали світло!» – отримуєш це повідомлення і летиш додому з іншої частини міста, аби схопити це щастя  за хвіст», – жартує Олена Кравець.

Віялові відключення навчили нас не відкладати справи на потім, бути швидкими та зібраними і встигати за короткий час зробити купу справ.

«Тепер ми за три години встигаємо все: помити голову, прибрати вдома, зарядити телефон, приготувати їжу. Навіть склеїти з картону велику рибу дітям на свято у школі, якщо потрібно. Так, це всім знайомо. В мене така ж історія. Взагалі, є відчуття, що простір дав нам час на те, на що зазвичай його бракувало, аби ми нарешті уповільнилися трохи, почули своїх дітей, почули себе. І знаєте, я пишаюсь тим, що ми такі, що ми зараз вміємо і бігти, і зупинятись, аби підзарядитися та бігти далі давати світло, бо світло всередині нас не відключили», – говорить авторка і ведуча.

Зірка переконана, що в усьому можна знайти позитивну сторону, яка допоможе українцям гідно впоратись і з цією історією. «Це ще одне випробування на стійкість і людяність для нас всіх. Звісно, можна дратуватись, можна заздрити сусідським будинкам зі світлом, а можна радіти тому, що блекаут усе ж не повний і що твій будинок наступний у черзі на включення», – переконана Олена Кравець.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: