Донька зірки серіалу «Коли ми вдома» Тетяни Шеліги просить про допомогу мамі

Акторка в серіалі «Коли ми вдома»
фото з відкритих джерел

Акторка пережила дві складні операції та потребує реабілітації

Заслужена артистка України Тетяна Шеліга (серіал «Коли ми вдома» та «П’ять хвилин до метро», мюзикл «За двома зайцями»), яка сьогодні святкує день народження, пережила дві складні операції та проходить післяопераційну реабілітацію. Дочка актриси Анастасія Савицька-Шеліга на сторінці в Фейсбук попросила про допомогу для мами.

Наразі Тетяна Леонардівна не знімається в кіно і родина зіткнулася з фінансовими труднощами. Вся пенсія акторка йде на ліки.

«Це моя мама – заслужена артистка України Тетяна Шеліга. 10 грудня в неї День народження. З 24 лютого 2022 року вона нікуди не виїжджала, знаходиться в Києві, тільки перший місяць війни жила з нами в підвалі-укритті. Протягом 2022 року мамі зробили дві найскладніші операції: на серці та попереку. Мама не працює: не знімається в фільмах, не бере участь в телевізійних проєктах. Є тільки пенсія, яка витрачається на ліки (деякі вже довічні) та післяопераційну реабілітацію протягом року», – написала донька актриси.

До свого допису Анастасія додала знімки із Тетяною Леонардівною, на деяких з них – хвора акторка жила в укритті на початку війни.

«Я ніколи в житті нікого не просила про допомогу. Але, на жаль, я не можу матеріально підтримати маму. Друзі також не можуть постійно її підтримувати. Тому прошу вас, шановні українці, хто любить актрису Тетяну Леонардівну Шелігу, підтримати фінансово її реабілітацію. Ось її номер карти Райффайзен Банк Аваль 4149501023031900», – додала Анастасія.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: