27 разів на місяць. Браян Адамс чесно відповів на дуже інтимні запитання

З дружиною Алісією Гримальді у Адамса дві доньки, перша дитина народилася, коли йому було вже за 50
фото з відкритих джерел

На запитання: «Як часто займаєшся сексом?», Браян відповів з гумором

Легендарний рок-музикант Браян Адамс відповів на низку коротких запитань від видання The Guardian. Бліц-інтерв’ю передувало виступу виконавця на лондонській O2 Arena. Артист зізнався, скільки разів на місяць займається сексом, згадав найбільш незручний момент в житті та найцінніші речі, які дісталися від близького родича.

За словами актора найбільше в собі він не любить нетерпіння, а в інших людях – те, що вони змушують чекати на них. На прохання згадати найбільш незручний момент в житті, співак відповів: «Йшов з тур-менеджером Еріка Клептона Міком, щоб зустрітися з Еріком за лаштунками. І коли зустрів Еріка, сказав: «Привіт, Мік». Я хотів померти».

Найцінніша річ в житті Адамса – листи від діда: «Він завжди закінчував їх словами: «Продовжуйте посміхатися». Зі знаменитостей, які приваблюють, співак назвав Шарліз Терон. Однак сам зазначив, що якби вибирав, що краще – слава чи анонімність, то обрав би «анонімність кожного разу».

На думку Адамса, любов «може бути легкою, як пір'їнка, або важкою, як камінь». Йому, на щастя, не доводилося казати «я люблю тебе», не маючи цього на увазі. На запитання: «Як часто займаєшся сексом?», Браян відповів: «Мій лікар каже, що для здорової простати чоловікам потрібен секс 27 разів на місяць, але хто насправді це отримує?». Обираючи з «більше сексу, грошей чи слави», виконавець відповів: «Лише чашка чаю підійде».

Своїм найбільшим досягненням співак вважає здатність «платити за оренду й мати можливість підтримувати сім’ю, займаючись музикою». А спати вночі йому не дають «пара в готельному номері поруч зі мною». «Які слова чи фрази найчастіше вживаєте?» – запитав журналіст. «Так, ви можете зробити селфі», – розсміявся Адамс.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: