Дрю Беррімор роз’яснила, чому не купує дітям подарунки на Різдво

Доньки акторки знову залишаться без сюрпризів від Санта-Клауса
фото з відкритих джерел

Акторка сама виховує дочок

До католицького Різдва трохи більше двох тижнів – гарячий час для тисяч батьків, які хочуть здивувати своїх дітей подарунком під ялинкою. Але тільки не для Дрю Беррімор – зірка «Ангелов Чарлі» визнала, що в цьому році її доньки, 10-річна Олів і 8-річна Френкі, знову залишаться без сюрпризів від Санта-Клауса.

«Я не дарую дітям подарки на Різдво», – заявила актриса в інтерв'ю Entertainment Tonight.

Але, додала Беррімор, це зовсім не означає, що вона погана мати. Просто замість нових іграшок, які швидко , вона воліє дарувати своїм дітям спогади, які вони пронесуть потом через усе життя.

«На Різдво я завжди беру їх з собою в подорожі. Кажу їм: «Ми пам'ятаємо це місце, фотографії і враження – це те, що я хочу вам подарувати», – розповідає Беррімор. – Вони отримують багато речей за рік, тому я не схожа на яку-то чужу, холодну маму, яка говорить: «Ніаких тобі подарков!» Я просто відчуваю, що кращим подарунком буде пам'ятати про життя».

Нагадаємо, діти Дрю Беррімор з'явилися на світ від відносин актриси з арт-консультантом Уіллом Копельманом. Разом вони прожили 5 років, чотири з яких – в офіційному шлюбі. У 2016 році Дрю і Уілл розвелися. Цей розрив для Беррімора був настільки болючим, що вона довгий час не могла підпустити до себе ні одного кавалера. Але нещодавно натякнула, що не самотня.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: