Колишня коханка короля Іспанії Хуана Карлоса приголомшила подробицями їх стосунків

Зв'язок Хуана Карлоса і Корінни продовжувався останні десять років його правління
фото з відкритих джерел

Хуан Карлос домагається недоторканності після звинувачень у домаганнях з боку колишньої коханки

Колишній король Іспанії Хуан Карлос, батько нинішнього короля Філіпа VI, через апеляційний суд Лондона домагається правового імунітету від позову з боку німецької принцеси та бізнес-леді Корінни цу Сайн-Вітгенштейн-Сайн, його колишньої коханки. Про це розповідає ВВС.

Корінна цу Сайн-Вітгенштейн-Сайн звинувачує 84-річного екс-короля у домаганнях та переслідуванні. Позов Корінна подала у 2020 році, однак у нещодавньому подкасті вона розкрила нові подробиці їхніх стосунків. Корінна заявила, що після розставання Хуан Карлос почав шпигувати за нею, а також змусив повернути подарунки на суму 65 млн. євро – тепер вона вимагає відшкодування збитків.

Хуан Карлос раніше користувався в Іспанії великою повагою за внесок у перехід від диктатури до демократії, в чому він брав активну участь. Однак останніми роками його правління королівська родина часто опинялася у центрі корупційних скандалів. Зятя Хуана Карлоса посадили у в'язницю за звинуваченням у корупції, а самого короля звинуватили у шахрайстві. Через ці звинувачення у 2014 році король зрікся престолу на користь свого сина і залишив країну. Перед від'їздом король написав синові листа, в якому заявив, що залишає країну у зв'язку з деякими подіями в особистому житті, які «викликали суспільний резонанс».

Пізніше стало відомо, що він поїхав до Абу-Дабі, де мешкає досі. Нещодавно він повертався на батьківщину, щоб відвідати сім'ю, а також разом з дружиною, королевою Софією, відвідав похорон королеви Єлизавети II у вересні. З дружиною король давно не живе разом і, за чутками, хотів розлучитися з нею саме через Коринну.

У підкасті Корінна прокоментувала звинувачення у корупції на адресу екс-короля. Вона розповіла, що він завжди повертався додому з поїздок «щаслива як п'ятирічна дитина та з мішками грошей», а також згадала історію, як за його дзвінком власник одного відомого шато надіслав йому 20 ящиків дорогого вина. «Його бажання було для всіх законом, –заявила вона. – І люди буквально виверталися навиворіт, щоб догодити йому».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: